Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moyashiitame

Szejku to najprzystojniejszy facet na kafe

Polecane posty

nie jestem kwiaciarką ani ogrodnikach...ale jak chcesz to możemy pogadac o wózkach znaczy sie autach...a własnie nikt mi nie pomógł to jak myslicie jechac autem czy nie...a ja ak lubie zimny lokieć...radia nie mam bo waży jakies 0,5 kg a to juz duzo...nie no żart ale nie mam elektryki bo usunołem aby silnik dostawal większą iskre :-D do setki dokładnie 6,42 s kocham go!!!zaraz chyba sobie poprawie humor jak wyjde na podwórko na niego popatrzeć...:-D

szejku sobie robi dobrze pod wyobrazenie tzo bedzie jak na ten top kamecha wejdzie :D

w ogole to poletzam przeczytać ten top tak od 1 do 10 strony. jaja jak berety. chyba zaraz to zrobie tradycyjnie przed snem :D

cala noc z nami na kafe? to masz zadatki na gorszego nołlajfa niż ja i niż nawet szejku :classic_cool:

no tóż a jak ,,od narodzin aż do smierci pozytywnie pierdolnięci,, zaraz sobie to ustawie na stopce

mówiłam Ci, iż masz uniwersalny styl pisania i Twoje niektóre wypowiedzi interpretuję na różne sposoby ;D też to mogę odebrać tak, że po prostu nie uważasz się za nauczyciela kafe ;p

Mowilas :) Nauczyciel kafe.. no nieee :> Ja tu pierwszy raz jestem i w ogole :P

no widzisz...ale chyba dalej masz ten tytuł bo przeszłem lekką metamorfoze i wyładniałem trochę a fotka to z lutego jest...nie chce mi sie wierzyc że masz 16 lat...wrzuc foto to ci uwierze

czekam roczniku 69 ale niezeby to była fotka jakies laski z nk lub google.licze na szczerość