Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody16161616

prezerwatywy

Polecane posty

Gość mlody16161616

nigdy dotad nie korzystalem z prezerwatyw (jestem prawiczkiem), w najblizszym czasie bede mial taka potrzebe, ale nie wiem, czym sie kierowac podczas zakupu takowych. Ktory model zapewnia najwieksze bezpieczenstwo? slyszalem dobre opinie na temat durex extra safe - czy ktos z nich korzystal? moze znacie inne, lepsze produkty? dzieki za pomoc: )

Gość koLMAN
zwalic ci konia ustami?

Gość zielona_fala
nejlepsze są z lidla.

Co za idioci się tu nieraz wypowiadają... No ale do rzeczy. Ja z moim chłopakiem używam tylko durex extra safe no i jak na razie jest ok, ale słyszałam, że często pękają. Zresztą zdarzyło się to kilku moim koleżankom. Myślę jednak, że jeśli podczas stosunku będziesz kontrolował czy nie pękła/nie zsunęła się to te będą jak najbardziej ok :-)

to da sie kontrolować podczas seksu czy gumka nie pękła czy nie spadła ? to chyba dyskomfort

Gość myszka znowu cos pierniczysz
jaki dyskomfort? nie sprawdzac co minute ale po prostu zwracac na to uwage, nie trzeba zamykac oczu i ruchac na oslep zeby bylo fajnie, niwesz?

no ale i tak trzeba kontrolować czyli jakiś dyskomfort jest bo musisz choć raz na to zwrócić uwagę nie mówię o ślepym ruchaniu ale o przyjemności :O a gumki jednak daja niepewność i dyskomfort bo po lizać nie da rady :P

Gość mamauaksmamam
może i pierdzieli ale coś w tym jest no bo guma to guma trochę śmierdzi a po za tym nawet raz sprawdzić czy guma na miejscu i cała to trzeba przerwać i pomyśleć co daje już nie zbyt fajny efekt

Gość Ja do durexów...
...juz zaufania nie mam. Raz z chłopakiem kupiliśmy i gumka pękła. Wolę tabletki.

Gość szparek
Durexy, durexy, durexy, widać Moi Drodzy, jak wam reklama wodę z mózgu robi. Prezerwatyw tej marki z chęcią wsadziłbym prezesowi tej nędznej firmy głeboko w dupę, bo po trzecim razie mimo wypuszczonia powietrza ze zbiorniczka pękła.

jaki dyskomfort? sprawdzi raz, góra dwa razy i jest ok. Poza tym i tak jeśli chce wydłużyć stosunek ( a mój chce ) to wychodzi tak z raz, dwa razy, żeby troszkę " ochłonąć ", więc w tym czasie może sprawdzić.

Gość jyisk
Włóż wszystkie 3 prewerwatywy na raz. Nawet jak jedna pęknię to zabezpieczają jeszcze 2 :-) A poważnie nasze polskie unimile są bardzo ok.