Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku!

Jak sie odkochac?

Polecane posty

Gość ratunku!

macie moze jakies sposoby jak sie odkochac? bardzo sie staram, ale nie daje rady. ilekroc mysle, ze mi sie udalo to zawsze jak tylko zobacze chlopaka, w ktorym jestem zakochana - serce wali mi jak oszalale! pomozcie! prosze ;) z gory dzieki. :) pzdr.

w koncu twoje serce przyzwyczai sie im czesciej bedziesz go widziec tym mniejsze wrazenie bedzie na tobie wywieral jego widok a nie wiem czy z nim bylas?? jesli tak to czas leczy rany i to jest swiete powiedzenie a jesli nie to dzialaj zamiast sie przygladac i wzdychac ; ) pozdrawiam:D

Gość Riva012
Ja byłam z chłopakiem 2 lata i miałam podobną sytuacje. Pomogło mi to że zaczęłam się spotykać z innymi facetami, mi pomogło a czy tobie pomoże to nie wiem;) Pozdrawiam

Gość Zdecydowanie...
..zmiana obiektu westchnień zmienia uczucia do starego 'obiektu':) Zapewne mowisz sobie w głowie 'nie chcę o nim myśleć, nie chcę go kochać'... tylko kiedy tak myślisz, w taki sposób, to właśnie Twój umysł zaczyna o nim myśleć. Po prostu zacznij myśleć o czymś innym wtedy. Na początku nie będzie latwo, ale.. później coraz łatwiej. Inni dali radę, to Ty też potrafisz:)

Gość nie mam pojęcia jak