Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulla1909

Farbowanie

Polecane posty

Gość Paulla1909

witam , od jakiś dwóch lat farbuję włosy casting color creme kolo ciemny brąz po czym moje włosy są dosłownie czarne , z natury moje włosy są koloru baardzo ciemny bląd . Chciaabym aby w końcu naprawdę posiadać ciemnobrązowe włosy dlatego chciałabym abyście mi poleciły jakąś dobrą farbę , ktora zapewni mi ten wymarzony kolor oraz nie spowoduje zniszczenia włosów. Zastanawiam się tylko czy teraz będę musiała poddać się procesowi dekoloryzacji czego bym bardzo nie chciała bo włosy po tym zabiegu strasznie się niszczą a moje i tak nie są już w najlepszym stanie . Czy można tego uniknąć ?

Gość Ewwwcia17
nie ma farby,która nie zniszczy Ci włosów.

Gość Paulla1909
mam tę świadomość ale niektóre niszczą bardziej niektóre mniej lecz głównie chodzi mi o to jak rozjaśnić włosy bez przeprowadzenia dekoloryzacji

Gość ja rozjaśniałam włosy
bez dekoloryzacji w sposób naturalny - po prostu przez rok nie farbowałam, więc miałam tzw. odrosty. tylko że różnica była naprawdę nieduża i niektórzy ludzie wcale nie widzieli, że mam takie odrosty. potem podcięłam końcówki o 10 cm i pofarbowałm na nowo, na nowy kolor. wiem, sposób męczący i niekoniecznie fajny, ale.... bez zniszczenia włosów

Gość Paulla1909
Ten sposób odpada - u mnie odrosty po miesiącu są tak masakryczne , że widać je z dużej odległości ;P Poza tym nie mam w planach scięcia włosw bo od kilkunastu miesicy je zapuszczam i jesdyne ile jestem w stanie podciąć to 1 cm na 3 miesiące. A nie farbować ich przez rok nie wytrzymałabym

Gość Anq26
Nie musisz iść na typową dekoloryzację, idź do fryzjera zrobi ci tak jakby kąpiel rozjaśniającą i nałoży jaśniejszy brąz.

Gość ClassicCreature
Najlepiej, do połowy zdjąć kolor i nałożyć twój kolor który chcesz :)