Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z gg.lipa .

Jakie macie gg ?????? Chcę sobie założyc , które najlepsze ?????

Polecane posty

Gość problem z gg.lipa .

Chcę sobie załozyć gg ale nie to stare bo ono obsługuje numery tylko do 17 mln. Komputer mam jednak starszy więc pewnie te najnowsze odpadają. 2000 XP mam. Ściągnąłem jedno z tych najnowszych i po około minucie się samo zamykało i wszystko ( dodawanie kontaktów ) też się kasowało :( Pomoże ktoś ? :)

Gość problem z gg.lipa .
linka najlepiej gdyby ktoś wkleił :)

Gość ghu ghu ghu
Właśnie, o co chodzi z tymi numerami powyżej 17 mln. Czy jeśli mam stare gg i co chwilę wyskakuje mi ten komunikat to czy to znaczy, że wciąż ktoś do mnie pisze z tego numeru, czy to jednak pic na wodę??

Gość problem z gg.lipa .
wiem że nie możesz porozumiewać się z osoba która ma numer powyżej 17 mln :( A teraz jeżeli zakładasz nowe gg to numery leca po kolei , nie tak jak kiedyś że jednemu wyszło np : 350 234 a za minutę wyszło mu 11 234 906. Teraz wszystkie są powyżej 22 mln ! Nie masz więc szans pisania z kims kto założył gg póxniej niż bodajże we wrześniu 2009 :( ehhh ....

Gość problem z gg.lipa .
jak byś sobie założyła gg i okazałoby się dobre to daj linka :) Już kilka wypróbowałem i masakra , jakieś błędy wyskakiwały :( No chyba nie trzeba tego starego usuwać żeby móc nowe zainstalować ?

Gość ghu ghu ghu
Aha :o no nie bardzo mi ten shit odpowiada. Nie lubię takich skomplikowanych udziwnień.

Gość ghu ghu ghu
Pomyślę nad tym. Jestem ciekawa czy naprawdę ktoś pisze z tych numerów. Mój chłopak ma to gg i mu odpowiada, ale on ma xp