Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shelby89

sperma na pościeli

Polecane posty

Gość shelby89

czy możliwe jest, abym zaszła w ciąże w wyniku leżenia (codziennego po kilka godzin) w łóżku rodziców którzy sypiają ze sobą?

Gość aaaaaaaaa....................
:O

Gość shelby89
dodam, że ja już wiem, że jestem w ciazy, już nawet termin calkiem zaawansowany. boje sie tylko, czy jest choć małe prawdopodobieństwo, że mogłam zajsc w ciaze w taki sposób... z chłopakiem moim kochałam się w tym czasie, ale nigdy nie pekla prezerwatywa, wiem bo zawsze po stosunku była nadmuchiwana.

Gość aaaaaaaaa....................
:D

Jakbyś się więcej uczyła a nie puszczała z chłopakiem to byś więcej wiedziała i nie była w ciąży

Gość shelby89
jak można się PUSZCZaĆ ze swoim chłopakiem? większej głupoty nie słyszałam. to chyba nie ja powinnam sie wiecej uczyć

Gość LiliumAsia
ja pier.dole. to ze slubu nie ma to znaczy ze sie puszcza! nie oceniajcie kogos w ten sposob. to indywidualna sprawa. poza tym w ciążę nie zaszlas napewno od pościeli...

Gość shelby89
dziekuje Asiu :* wreszcie jakaś rozsądna odpowiedź :) niech sobie pisza pustaki co chcą, nie ma co się tym przejmować ani z nimi dyskutować. wiesz, mówi się, że gów*na się nie rusza, bo śmierdzi :)

Gość LiliumAsia
kazdy ma prawo pytac o co mu sie podoba ;)) a skoro masz taki problem to Twoja sprawa.

Gość jeśli kondom nie pękł
to szczerze mówiąc ja myślę, że to jednak od spermy tatusia na pościeli :( Po co się wycierasz po spermie taty? :O Teraz będziesz miała dziecko z własnym tatusiem :)

Gość angela7
napewno to nie od poscieli.badz spokojna.

Gość jeśli kondom nie pękł
Na pewno od pościeli :( Po co leżysz po kilka godzina na spermie ojca? Może chciałaś tego? :) Powinnaś powiedzieć tacie, że będzie ponownie ojcem i dziadkiem jednocześnie. A może chłopak zgodzi się wychowywać twoje kazirodcze dziecko? :) Głowa do góry!

Gość shelby89
idi*oto przeczytaj sobie najpierw co to znaczy "kazirodztwo"