Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga222222222222222

przedluzanie wlosw

Polecane posty

Gość Aga222222222222222

Witam, Może ktoś z Was orientuje się albo ma jakieś doświadczenia z przedłużaniem włosów?? Moje bardzo słabo rosną. Od 3 lat praktycznie "stoją" w miejscu. Jednak są do ramion, więc już nie takie krótkie, ale mi się marzą takie do pasa... Boję się tylko, że przedłużaniem zniszczę moje własne i będę żałować. Stąd moje pytanie: czy może ktoś z Was słyszał o częściowym przedłużaniu lub coś takiego stosował? Chodzi mi np. o przedłużanie tylko spodniej warstwy, aby te spod spodu były dłuższe a reszta wycieniowana, aby to wyglądało na zamierzony efekt. Co o tym myślicie? Wtedy te z wierzchu nie byłyby w razie czego zniszczone...

Gość Marieta.
Jakąkolwiek warstwę przedłużysz po zdjęciu włosów od choruje cała głowa . Pozdrowionka :)

nie wydajem i sie żeby to był dobry pomysł...mam 3 kumpele które przedłużały włosy i każda z nich mowila ze juz by sie na to drugi raz nie zdecydowała...

Gość aga222222222
Wiem, że przedłużanie niszczy włosy, dlatego myślałam, że może częściowe przedłużenie to będzie jakiś rozwiązanie... Tak bardzo chciałabym mieć długie.... Ale nie chcę się ośmieszyć u fryzjerki pytając o to częściowe przedłużanie...