Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mardog

Do dziewczyn w wieku 17-20 lat

Polecane posty

Gość Mardog

No właśnie jak to jest ! Jak miałem 17-20 lat to dla panienek 17-20 byłem za młody bo niby każda marzyła o dojrzałym młodym chłopaki 25-28 lat.Teraz mam 25 i dziewczyny i dla dziewczyn w wieku 17-20 jestem zbyt stary :O Szukam obecnie partnerki. wszystko pięknie super a jak przyjdzie dziewczyna pyta ile mam lat a ja odpowiadam to słyszę "hmm ja mam 17,19 za stary dla mnie jesteś" albo "25 lat ? ja mam 18 i szukam kogoś w swoim wieku" :) Albo ja trafiam na same idiotki albo po prostu czasy się zmieniły ale żeby aż tak w ciągu tych sześciu lat ?!!! Może faktycznie jakaś ERA FOTKA dzisiaj panuje.

Gość Nemanny
No proszę... Ja z kolei mam 17 lat i cholernie podoba mi się gość w wieku 23. Ale on twierdzi, że jestem za młoda:(

Gość asfearfe3r
O witam Pana w klubie :) Mam 24 lata i jestem zabujany w 18latce która nic nie chce bo dzieli nas przecież 6 lat !!!!

Gość wsciekly dzik
mlode na starych mowia wapniaki haha

Gość jasio_kapusta
Niestety prawda. Mi też podobają się młodsze ale jak ja dorosłem te młodsze zaczęły interesować się rówieśnikami.

Gość Doooooooooooorka
A ja chcialabym starszego. Mam prawie 20 lat.

Gość Anuśśa .
a ja mam chłopaka -24 mój rocznik 91

Gość teżmnietodotyczyludzie
Dołączam się do pogrążonych , teraz wszystko się zmieniło nie do poznania.Jak miałem 18 lat to byłem smarkiem dla rówieśnic a teraz mając 27 lat jestem dinozaurem dla 20latek.Podobno wyglądam na góra 22 lata i czuję się świetnie ale co z tego mam 27 lat to już stary przecież jestem.

Gość jasio_kapusta
czyli Anusia i Dorka to swiatełko w ciemnym tunelu???????

Gość Doooooooooooorka
Haha światełko w tunelu :) Niestety wciąż sama...

porąbało sie w głowach pannnom...chca miec cos czego nie ma...dojrzały ale rówesnik...abstrakcja....czasem lepiej nie przyznawac sie do wieku

niektóre szukają same nie wiedza czego znam przypadki gdzie różnica w małżeństwie jest 5 -7 lat i jest ok

Gość lucylou
Ja 21 lat, on 27. Już 5 latek razem ;) Miłość mojego życia :)

Gość lucylou
U nie w rodzinie kobiety lubią starszych facetów. Tato jest od mamy starszy o 10 lat.

Gość ja uznaję tylko rówieśników
:D młodszych nie a starszych tez nie bardzo, zawsze uważałam ze faceci w moim weku to lepszy wybór na dłuższy czas i przynajmniej jest o czym gadać, plany te same

Gość Anaulla16
eeee tam , ja mam 16 a mój chłopak ma 28 i sie super dogadujemy :)

Gość nie taka mloda
jak byłam młodsza, (do 16) to lubiłam dużo starszych.. (przez babcie, ktora ma męża, czyli mojego dziadka 14lat starszego). a potem mi się odwidziało i teraz idealny jest dla mnie 3lata starszy (ja '91). podobno taka właśnie 3letnia różnica jest miedzy mózgami pań i panów:)

Gość nie taka mloda
skoro Ci się podobała dziewczyna która wcześniej uważała że jesteś za młody , to teraz jest równie stara jak Ty. Więc pasujecie (wg niej) wiekowo idealnie. Może twój problem polega na tym, ze ci sie podobają WSZYSTKIE 17-20 nie zależnie od osoby :P

Gość sdt546t
Cholera ale jak by wiek miał największe znaczenie ! Poznawałem masę dziewczyn kiedyś jeszcze jak imprezowałem i do póki panience nie powiedziałem ile mam lat to bawiła się ze mną w najlepsze, opowiadaliśmy na masę różnych tematów a tu nagle usłyszała że jestem 5 lat starszy i co ?!!! panik atack !!!!od razu a odwal się zboczeńcu itp Dzisiejsze dziewczyny to katastrofa :D zero gustu i własnego stylu ! Wystarczy wejść na fotkę pl , 10 milionów dziewczyn i każda wygląda DOKŁADNIE tak samo.Już nie wspomnę o tym że wszystkie wybrały sobie tą samą drogę zdjęciową tj "Komórka przed lustrem i specjalnie złączone usta w kształt buziaczka" żeby wyglądało na to że mają głębokie namiętne usta hahahahah !!!! gówniary od siedmiu boleści.

Gość Zgadzam się takie czasy...
Gdzie te kobiety i gdzie tamten świat ! Za moich czasów dziewczyny miały to coś w sobie i przede wszystkim były naturalne.A dzisiaj ? każda ma ciuchy na sobie za 2 tyś zł,najnowszy telefon i nasrane w głowie za 10ciu.Dodatkowo każda robi sobie takie same zdjęcia tak jak kolega opisał to wcześniej.Cholernie nie mogę przeboleć że przystało mi żyć w tych czasach kiedy te wszystkie 8 letnie dzieci dzisiaj są nastolatkami i wychodzi właśnie to "bezstresowe wychowanie"

Gość nie taka mloda
uf:) nie mam fotki, nie stać mnie na 2tys zł na ubrania i nie maluję się nie farbuję włosów:P wiec prosze mnie nie szyfladkować. może mama im nie pozwala na spotkania z takimi mezczyznami co mają wiecej lat od jej brata:D

to nie bezstres wychowania tylko lans i kicz wciskany przez te pieprzoną gume do zucia jaka sa media i bezkrytyczne nasladownictwo z rozpadem własnej osobowosci i stylu...troche polecialem, ale mnie to wnerwia a jak juz ktos jest inny, to znów zakrecony na max jak słoik

Gość no dobra panowie de
ale wyobrazcie sobie sytuacje: jestescie starsi, macie corke w wieku 17 lat. jak wam sie widzi taki zwiazek ze sporo starszym mezczyzna?? o czym myslicie... Wlasnie ja bedac 17 l. gl. myslalam o tym, ze takiemu facetowi moze zalezec tylko na jednym. I chyba nic w tym dziwnego, choc takie myslenie nie zawsze mija sie z prawda... - dlatego? hm czasem trzeba powalczyc o swoje;) pa

Gość 3wer
Sranie w banie.Przepraszam za wyrażenie ale czy każdemu facetowi zależy tylko na jednym ? Są też faceci którzy mają po 23-28 lat i szukają po prostu miłości i życia a nie seksu.A że podobają im się młodsze to już nie może być ?

niestety tak w życiu jest ze najbardziej smakowity jest owoc zakazany i niedostępny.Jak masz 18-19 lat to rówieśnice określają ciebie jak dziecko i przy tobie udają że interesują je starsi Podobnie w małżeństwie jesteś z żoną to każda dupa patrzy na ciebie z pożądaniem , ale spróbuj być sam zasuszysz się z tęsknoty i żadna nie spojrzy.

Gość Donthaveanswer
Całkowicie się z Tobą zgadzam.Jestem z dziewczyną od ośmiu lat, ja mam 26 a moja kobieta 24 lata i kiedy gdzieś razem wyjeżdżamy to praktycznie co druga dziewczynka się za mną ogląda i puszcza oczka.Nie mogę wręcz ogarnąć się z podziwów jakie kierują do mnie te wszystkie dupeczki.A kiedy czasem wracam sam do domu i przy okazji robię zakupy to żadna na mnie nie patrzy :) nie ma tego czegoś.To jest śmieszne, nie wiem jak to wytłumaczyć bo już się sam w tym pogubiłem o co tutaj tak naprawdę chodzi.

Gość XxWenusSsxX
a ja mam 18 lat i faceta o 15 lat starszego;) kreci mnie to;)

Gość takajednaalicja
ja mam 15 lat i faceta starszego o 39lat i jest ok. kręcą mnie tylko starsi i dojrzali.