Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa jest przegrana

Dlaczego normalni faceci boją się zagdać do ładnych kobiet

Polecane posty

Gość bajlamos
ej serio powaga.... prawdziwy facet nie zauwaza ze kobieta ma nowy kolor wlosow czy nowa fryzure... nie zauwaza zadnego nowego ciucha!!! powagaaaaaaa chyba ze to jakis gej:) no chyba ze z legalnej blondynki zrobicie sie na Anie Orthodox to wtedy istnieje ryzyko ze was nie pozna:D:D

Gość Letycja...
Taaa .. Jeśli chce faceta radzącego sobie w życiu, to automatycznie muszę nie chcieć pracować... To typowe tłumaczenie każdego nieudacznika. A może chce, abyśmy się uzupełniali? A nie mieć wrażenie, że wisi taki na moich plecach?

Gość podrywanie kobiety nie jest
jestem zuplnie samodzielna daje znaki usmiecham sie, zerkam zalotnie itp., jednak decyzja nalezy do mezczyzny i On powinien zrobic 1 krok, zdobywac

Mój kuzyn żeni się z kobietą która ma 27 lat, mieszka z rodzicami, ma wykształcenie zawodowe i nigdy nie pracowała! Kuzyn , facet po studiach technicznych , zarabia powyżej 5tys brutto, rozpoczął budowę domu. Babom to dobrze, nic nie robiła przez całe życie a będzie miała wszystko.

Gość koleś z lasu
Macie takie złe wspomnienia o facetach? Kurde,

" Taaa .. Jeśli chce faceta radzącego sobie w życiu, to automatycznie muszę nie chcieć pracować... To typowe tłumaczenie każdego nieudacznika. " polska bezrobotna kurewka odwraca kota ogonem :D to takie wygodne być na utrzymaniu swojego "wojownika" BUAHAHAHAHA :D

Gość Letycja...
dominik1000 - matko, to jakie oni mają tematy wspólne? Takie połączenie jest rzadkie.

Gość kamecha zdretwialy
kamecha TY zdretwialy kucapie nie umiesz czytac ze zrouzmieniem to zamknij dupe,nieladnie sie o swojej starej wyrazasz kapucynie jebany, zycze ci zebys zczezl w nurcie gnojowy co z pewnoscia sie stanie bo zadna cie nie zechce ty smierdzacy wstretny padalcu aha widzialam twoja fotke wygladasz jak przegnita zczezniala kupa gowna o poranku,nie ma sie z czego cieszyc:(

Gość Letycja...
Typowy polski kurwiarz, który szuka matki podającej mu kanapki, kiedy on siedzi na babskim forum. :D

Wkurwia mnie tylko że strasznie sie rodzina do tego miesza. Choc faktycznie dla mnie to strasznie zaskoczenie, kobieta 9 lat po ukończeniu szkoły i żadnego doświadczenia zawodowego. Różnica w wyksztalceniu to wqedlug mnie nie problem ale jej lenistwo tak.

kamecha zdretwialy - jakie ostre słowyyy, ciśnienie skoczyło? :( "Typowy polski k**wiarz, który szuka matki podającej mu kanapki, kiedy on siedzi na babskim forum. " :D czy twój "wojownik" wie, że przesiadujesz na forum zamiast myć podłogi? :D

Gość kamecha zdretwialy
slucja powiem ci prawde gownem cie stworzono i w gowno sie obrocisz ciotunio

Gość Letycja...
Mniejsze z nią, ale ten jej facet skoro nie ma żadnych wymagań wobec kobiety, to coś z nim nie tak! Nikt mi nie wmówi, że to przypadek! Ludzie się dobierają i pod względem intelektualnym itd. To nie jest tak, że jaka się trafi, to niech już zostanie. Co z nim nie tak?

Kamecha możesz założyć osobny wątek? bo popsułeś mi temat, i jak widać jesteś własnie jednym z tych żałosnych kolesi o których pisałam że nie mają za grosz kultury!

Normalny pracowity koleś, z 2 lata pracowal za granica w swoim zawodzie, zarobil kupe kasy. Z wyglądu także przeciętny, ona poniżej średniej.

" Ludzie się dobierają i pod względem intelektualnym itd. " skoro ty i twój "wojownik" dobraliście się pod tym kątem to wiele o nim mówi :D

Gość Letycja...
Kamecha - co Ty możesz wiedzieć o "wojownikach", skoro siedzisz tylko z kobietami? Co Ty w ogóle możesz wiedzieć o prawdziwych facetach? NIC

"jesteś własnie jednym z tych żałosnych kolesi o których pisałam że nie mają za grosz kultury!" milcz zakompleksiona polska kurwo, skoro założyłaś topik na publicznym forum to przyzwyczajaj się do niekoniecznie wymarzonych odpowiedzi :D

Gość koleś z lasu
Może ją po prostu kocha, love is blidness

" Kamecha - co Ty możesz wiedzieć o "wojownikach", skoro siedzisz tylko z kobietami? Co Ty w ogóle możesz wiedzieć o prawdziwych facetach? NIC" :D o twoim "wojowniku" wiem już wystarczająco dużo heheheh :D

Gość Letycja...
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) - dziękuję, to ogromny komplement w takim razie. :D

Gość Letycja...
Od kiedy to z Ciebie taki ekspert od związków? Kładąc płytki u ludzi studiujesz podręczniki prof. Wojciszke? :D hahaha ...

"milcz zakompleksiona polska k**wo, skoro założyłaś topik na publicznym forum to przyzwyczajaj się do niekoniecznie wymarzonych odpowiedzi " Kamecha - tylko potwierdzasz moje slowa, ze jestes typem bez kultury! Widac to ty masz kompleksy i to mega kompleksy, na kazdym temacie musisz wylewac swoje zale, podkreslajac je przeklenstwami bo tak naprawde w realnym zyciu jestes nikim. Mam nadzieje admin zrobi z toba porzadek i znikniesz stad na zawsze :):)

Gość Letycja...
Tak kiedyś wędrowało tutaj Twoje zdjęcie w "biznesowym ubraniu - czyli kombinezonie roboczym" :D Nie zarabiasz nawet tyle, aby wyleczyć się z trądziku. Stąd to ukrywanie się za równouprawnieniem. hahaha ...

Gość też jestes zdzirą
Letycja po ostatniej wypowiedzi też uważam cie za polską szmatke. W końcu wyszło szydło z worka.

" Od kiedy to z Ciebie taki ekspert od związków? Kładąc płytki u ludzi studiujesz podręczniki prof. Wojciszke? hahaha ... " czytam książki o wojownikach :D "Kamecha - tylko potwierdzasz moje slowa, ze jestes typem bez kultury! Widac to ty masz kompleksy i to mega kompleksy, na kazdym temacie musisz wylewac swoje zale, podkreslajac je przeklenstwami bo tak naprawde w realnym zyciu jestes nikim. Mam nadzieje admin zrobi z toba porzadek i znikniesz stad na zawsze" zaczyna się rozbiór psychologiczny, jakże typowy dla kafe mahahahahah :D polska kurwo, admini robią ze mną "porządki" od 3 lat, kiepsko im idzie jak na razie :D

" Tak kiedyś wędrowało tutaj Twoje zdjęcie w "biznesowym ubraniu - czyli kombinezonie roboczym" Nie zarabiasz nawet tyle, aby wyleczyć się z trądziku. Stąd to ukrywanie się za równouprawnieniem. hahaha ..." nie stać mnie na ubrania "wojownika" hahahaha:D