Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stalowa szpileczka

Jak sie chodzi w takich klapeczkach?

Polecane posty

Gość mnie to ię wydaje
że w tajich butach to sie nie chodzi ... tylko lezy w wielkim czerwonym łożu w jakimś burdelu :)

uśmiałam się z pierwszego filmiku:P pani traci równowagę opierając się o ściany :D

Gość stalowa szpileczka
A mi sie nie wydaje tylko wiem ze takie buty chce miec bo uwazam ze naprawde robia wrazenie

Gość wesola studentka
Te butki na drugim filmiku sa naprawde fajne ale jak z chodzeniem skoro but kostki sie nie trzyma

Gość wesola studentka
Te butki na drugim filmiku sa naprawde fajne ale jak z chodzeniem skoro but kostki sie nie trzyma

Gość hania1234
ja mam takie czułenka na stalowych szpilkach - niemal identyczne obcasy, zainwestowałam w zeszłym roku. fakt że nie były drogie (eko zamsz) ale mimo to uważam ten zakup za pieniądze wyrzucone w błoto :( uwierz stalowa szpileczko że to nie są buty do chodzenia, miałam je na sobie może ze dwa, trzy razy i to były wyjścia typu - wsiąść do samochodu pod domem, zajechać do klubu i przesiedzieć cały czas przy stoliku ;p da sie isc pare kroków, ale nie wiem jak Wy dziewczyny, ja nie potrafię czuć się atrakcyjnie w niewygodnych butach, nawet jeśli mają najładniejsze obcasy jakie tylko mogę sobie wymarzyć ;)

Gość hania1234
ja mam takie czułenka na stalowych szpilkach - niemal identyczne obcasy, zainwestowałam w zeszłym roku. fakt że nie były drogie (eko zamsz) ale mimo to uważam ten zakup za pieniądze wyrzucone w błoto :( uwierz stalowa szpileczko że to nie są buty do chodzenia, miałam je na sobie może ze dwa, trzy razy i to były wyjścia typu - wsiąść do samochodu pod domem, zajechać do klubu i przesiedzieć cały czas przy stoliku ;p da sie isc pare kroków, ale nie wiem jak Wy dziewczyny, ja nie potrafię czuć się atrakcyjnie w niewygodnych butach, nawet jeśli mają najładniejsze obcasy jakie tylko mogę sobie wymarzyć ;)

Gość hania1234
Podkreślam że moje nie były drogie, czyli niestety równa się to kiepskiemu profilowaniu, może Ty upatrzysz sobie jakieś wygodniejsze - obcas nawet 13 centymetrowy może być wygodny ale niestety trzeba wówczas zapłacić te "pare groszy"...

co ta babka robiła z tymi nogami?/;/ kręciła tymi stopami,głaskała sie po łydce...nie rozumiem...

Gość sdadadad dasdasd ada a
Yyy ... Po co ona tak kreci ta noga? Smieszny ten filmik :D A w butach latwo sie pewnie nie chodzi, gdyz sa srednio stabilne.