Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

WAŻNE PYTANIE !! POMOCY

Polecane posty

czy ktos z was ma chlopaka z wada wymowy???? przeszkadza wam to co myslicie o takiech chlopakach????

Gość eeeeda zgreda
ja bylam zakochana swego czasu w mega kolesiu, ale się jąkał, dodatkowo jest ze Śląska, wiec miał smieszną gwarę, ale naprawdę super... szkoda tylko ze mnie nie chciał..... co mysle? mysle ze jest wspaniały a wada w niczym nie przeszkadza:)

Gość To ja Twoja ostoja
Zatelefonował do mnie kiedyś kolega, który ma wadę wymowy. Odebrał mój brat i podając mi słuchawkę powiedział: "jakiś pijany do Ciebie":-((

Gość bajlamos
a czemu pytasz? zastanawiasz sie czy bedac z takim twoje kolezanki sie nie beda smialy?? kobieto zal.

poznalam chlopaka ktory ma wlasnie wade wymowy i on sie we mnie zakochal...ja niby tez ale nie wiem co mam zrobic

Gość bajlamos
kurna!!!!!!!!! jak go kochasz to kurna bądz z nim i juz milosc nie wymaga akceptacji otoczenia znajomi sie przyzwyczaja jak go poznaja ziomka, ile masz lat?

Gość dsdsfsdf
on się zakochał, ja niby też - hahaha.. dziecko do nauki się weż bo takim rozumowaniem to masz pewnie max 18 lat hehe

Ja sie jakam :( ale jak sie denerwuje :(. Ciezko czasami mi jest odezwac sie do ludzi.

I co z tego ze sie jaka? Co to ma do rzeczy? Jesli do nie zaakceptuja to bezdzie znaczyc ze LUDZIE BEZ SERCA I POJEBANE CHAMY. CO TO MA KURWA DO RZECZY ZE KTOS SIE JAKA? CO JA PIERDOLE DELIBLE ZEBY SIE WYSMIEWAC LUB COS. JA PIERODLE