Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanadziewczynaaa

Moje marzenie- urosnąć

Polecane posty

Gość załamanadziewczynaaa

Mam rocznikowo 16 lat i ogromy problem- wzrost. Przez niego w ogóle w siebie nie wierzę. Mam tylko 160 cm wzrostu. Dodam że od jakiś 3 lat jestem wegetarianką, nie jem ryb, mięsa, ale za to produkty sojowe i nabiał, dużo nabiału. Wyniki tarczycy i morfologii są ok. To chyba nie od wegetarianizmu, nie? Bo przez ten czas może urosłam z 2 cm.. tylko. Nie znoszę mięsa... Dodam, że staram się chodzić spać najpóźniej około 23, jednak najczęściej o 22. Mam duże stopy- numeracja 39, czasem (ale to już rzadko) nawet 40. Mam okres od 3 lat, ale jest nieregularny.

Gość To ja Twoja ostoja
160 cm dziewczyna w tym wieku, to nie jest mało! Urośniesz jeszcze:-))

Gość Fatiii20
NIe załamuj się :) Masz 16 lat więc jeszcze troche podrośniesz. Ja mam 20 lat i 190 cm i szczerze mówiąc wszystko bym oddała za twój wzrost , pomyśl , gdy założysz jakieś seksowne platformy jak cudnie będziesz wyglądała a ja ? ja mogę jedynie co nosić balerinki ;| Ciężko jest mi kupić jakikolwiek fajny ciuch bo wszystko jest za małe mimo , że jestem szczupłą osobą , wyróżniam się z tłumu i ciężko jest znaleźć wyższego chłopaka , poza tym kobiety powinny być szczupłe i malutkie a nie jakieś tam wielkie kolubryny ;P

Gość ja mam 25 lat
i 158 tragedii nie ma ale wolałabym też być wyższa - ale się nie da. mi to nie przeszkadza,ale ludziom wokół mnie coraz bardziej :/ ich strata, pamiętaj małe jest piękne ;)