Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatiii20

wygląd rano

Polecane posty

Gość Fatiii20

Nigdy nie narzekałam na zainteresowanie chłopaków moją osobą , nie twierdzę , że jestem najpiekniejszą kobietą na ziemi ale też nie mam na co narzekać :) Jednak gdy rano wstaję nie jestem taka piekna , wyglądam całkiem przeciętnie i dlatego właśnie zastanawiam się czy tak jest tylko w moim przypadku czy wszystkie kobiety tak mają bo np. moje koleżanki rankiem wyglądają dośc normalnie a ja mimo , że i rankiem nie jest źle to tak czy tak spora różnica jest ;P

Gość przepraszammm
czyli jak wygladasz?? :-0

Gość Fatiii20
wyglądam dużo mniej korzystniej niż po południu i dlatego zastanawiam się czy wszystkie ładne dziewczyny tak mają ;P

Gość przepraszammm
ale opisz, na czym ta roznica polega. co jest nie tak w wygladzie?? mowisz o braku makijazu, czy o czyms innym??

Gość Fatiii20
tak , brak makijażu robi u mnie kolosalnie dużą różnicę

Gość u mnie też
dlatego robię sobie henne na rzesy i po problemie :)

ja po przebudzeniu sie wygladam okropnie, kazdy wlos mi stoi w inna strone!!

Gość Halina Pałksztełło 666
starzejesz się już tylko . . .

Gość milady4758
ja najlepiej wygladam rano oczka wypoczete, cera jednolita, gladka rzadko sie maluje

Gość Ja też najlepiej wyglądam rano
zaraz po przebudzeniu :) a jeśli u kogoś makijaż robi kolosalną róznicę, to trudno nazwać go ładnym

Gość Anq26
Ja rano nie wyglądam ciekawie bo mam zapuchnięte oczy i cerę, po 2 godzinach od wstania wyglądam zupełnie inaczej (nawet jak się nie pomaluję)

Ja postawiłam na makijaż permanentny. Mam tak jasną cerę, że bez podkreślonych oczu czułam się "nijak", a teraz mam problem z głowy 24 h na dobę ;)

Gość rano i tak
najgorzej wyglądają naturalne blondyny hahahahaha paszczury jakich mało :D

czasem mam wrazenie ze z rana lepiej wygladam niz za dnia. twarz mam wtedy jednolitego koloru,taka gladka, wypoczeta i wogole ostatnio bardziej mi sie podoba wersja twarzy bez makijazu. a jesli nakladam to minimalnie bo nie chce sie potem sama przerazic. naladajac codziennie pelny makijaz przyzwyczajamy sie do tego a potem widac rzeczywiscie kolosalna roznice i wydaje nam sie ze bez makijazu jestesmy brzydkie, a to nie prawda! to kontrast sprawia takie wrazenie. nie malujcie sie tak bardzo a po jakims czasie dojdziecie do tych samych wnioskow. i jeszcze jedno, odkad nie nakladam na twarz podkladu czy pudru,lub robie to sporadycznie , zauwazylam ze stan skory bardzo sie poprawil.