Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjadę do Australii

Kurs językowy

Polecane posty

Gość wyjadę do Australii

Hej, prawdopodobnie w przyszłym roku wyjadę do Australii. Problem w tym że nie znam języka Australijskiego. Chciała bym się zapisać na jakiś kurs językowy ale nie mogę nigdzie w Warszawie znaleźć szkoły językowej w której byłyby kursy Australijskiego. Wiecie może gdzie można się w Warszawie zapisać na kurs języka Australijskiego?

Gość Ciagle tylko UK UK
A jest taki jezyk ? Sparawdz lepiej sobie w google zanim zacznie takie bzdury wypisywac

Gość informacje na ten temat
znajdziesz prawdopodobnie w ambasadzie australijskiej.

Gość wyjadę do Australii
Czyli że mam pytać w ambasadzie o kurs języka Australijskiego?

Gość Ciagle tylko UK UK
Ale w Australii mowi sie po angielsku !!! Chyba, ze koniecznie chcesz sie nauczyc mowic po angieslku z akcentem australijskim :)

Gość gupeek
marna prowokacja :O przeciez Angielskiego w kazdej szkole ucza...

Gość wyjadę do Australii
Myślicie ze w ambasadzie będą wiedzieć gdzie w Wawie można się nauczyć Australijskiego? Tylko czy w ambasadzie Australii mówią po Polsku? No bo jak mówią tylko po Australijsku to klapa bo nie znam języka.

Gość wyjadę do Australii
15:52 [zgłoś do usunięcia] gupeek Wybrałeś sobie dobry nick, bo naprawdę jesteś gupeek. A co ma do tego Angielski jak ja wyraźnie napisałam że do Australii wyjadę, DO AUSTRALII A NIE DO ANGLII!

Gość wyjadę do Australii
15:52 [zgłoś do usunięcia] Ciagle tylko UK UK Ale w Australii mowi sie po angielsku !!! Ale jak to? To Australia to jest w Anglii? To jest jakieś województwo czy miasto w Anglii? Ja zawsze myślałam że Australia to wyspa na tam gdzieś na południu koło Ameryki. To to jest w Anglii ta Australia?

Zrób sobie kurs angielskiego :) To Ci powinno wystarczyć :) Poszukaj takiej firmy jak np. Axon która oferuje certyfikat bo łatwiej będzie Ci potem znaleźć pracę czy zapisać się tam do szkoły ;) Pozdrawiam ;)

Gość Polecam_Dominik
Do 18 grudnia możesz zamówić dowolny kurs językowy LINGO aż 35% taniej. Do wyboru są języki: Angielski, Hiszpański, Niemiecki, Francuski, Włoski i Rosyjski. Szczegóły na: http://e-publikacje.bestdomena.pl/