Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamisia.

przespałam się z 16latkiem.Czy sie pusciłam?

Polecane posty

Gość Kamisia.

Wczoraj na imprezie bawiłam się z chłopakiem którego znałam wczesniej z widzenia, ale nie wiedziałam ze ma 16lat. Zaznacze ze ja mam 21. Byłam pijana i przespałam się z nim.Czuje się strasznie glupio, czy pogadac z nim o tym?

Gość lizak 5346
Porozmawiać możesz, ale nie martw się. Ja mam 21 lat, pamiętam , jak w gimnazjum mój kolega chwalił się, że w wakacje przeleciał chyba dwudziestolatkę ( on miał 15 lat ). Jeżeli to był normalny stosunek, a nie jakieś poniżanie Go, wykorzystywanie itd., to nic się nie martw. On na pewno miał radochę.

to nie wiedzialas ile ma lat??? odpusc sobie bo moim zdaniem wyjdziesz jak to sie mowi na idiotke....poczekaj moze sam sie odezwie do ciebie pierwszy

Gość Kamisia.
Hmm...pierwsza sie napewno nie odezwe:D Ale obawiam sie ze on to odebrał troche inaczej. dla mnie to nic nie znaczyło, a martwie sie ze on odebrał to inaczej.

jej dziewczyno masz 21 lat sama wiesz co bedzie najlepszym rozwiazaniem....jesli uwazasz ze moglibyscie byc ze soba to spotkajcie sie jeszcze raz a potem kolejny ....nie zrozum mnie zle...

Gość Kamisia.
Nie chcem z nim byc. On jest mlodszy o 5lat.

no to wszystko jasne ..jak na moje to poprostu byla to chwila uniesienia dla ciebie i nie liczylo sie to kto to bedzie.... nie panowalas nad tym a jeszcze to ze bylas pijana to juz wszystko wyjasnia...

Gość Damski Krawiec
Kamisia, luzik! Gostek zapamięta to Jajco wielkanocne na długie lata. A 16 lat to na szczęście "Legal fucking age" u nas.Jak i ty miło wspominasz tą spontaniczną akcję - umów się na powtórkę z rozrywki. Takie młode samczyki to mogą i mogą... A wogóle to lepiej napisz jak się spisał.

Gość wieczorowaa sukienkaa
jejku:D biedne dziecko:):D zgwałciłas go:D matko... sprawdz moze nie zyje po tej twojej akcji:D:DDD

Gość wieczorowaa sukienkaa
I co z tym 16latkiem? zyje? Bo sama zaczynam się martwic :P:D

Gość kwiaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeek39
a 2 tyś to byś nie dostał jakbyś tak zrobił bo karane jest spanie z osobami poniżej 15 roku życia. ;)

Gość mila-30
16-tki sa dobre.

Gość 16-tek-?
Ja jestem 16latkiem i dlatego ze natura mnie dosyc duzym obarzyla mam problem znalezc dziewczyne. Tylko dorosle panie (rowniez mezatki)sie mna interesuja.

Gość Mężatka ;P
do 16-tek-? Spotkałam podobnego młodzieńca do ciebie. Młody, a miał dużego. Bardzo mnie zaskoczyło, że ma w spodniach aż tyle. :)