Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ehheh

jak mam to naprawić ?

Polecane posty

chodzi o kolege, z kalsy .. Nie dawno poznalismy sie tak blizej, bo jakiegos takiego blizszego kontaktu nie utrzymywalismy i traktowalam go jako takiego dobrego kumpla, niestety on czul cos wiecej.. Ja przestraszylam sie troche tego, chcialam zeby byl tylko kolega, ale on liczyl na cos wiecej .. Jakos tak sie porobilo, ze ja z nim nie gadalaam on tak samo do mnie nic.. I powiedzial mojej kolezance ze podobalam mu sie, ale go olalam i on nie chce mnie znac i wg ;( Ja nie przejmowalam sie tym na poczatku, ale teraz niewiem z jakiego powodu zaczelam myslec o nim i wg mozna powiedzieec ze troche sie zakochalam .. Na codzien on siedzi w klasie tuz za mna, gada z moja kolezanka ale do mnie sie nie odzywa .. Na przerwach i nie tylko patrzy ciagle na mnie, ale sie nie odzywa do mnie wg . :( Myslicie ze on moze cos jeszcze do mnie czuc ? Chciala bym zeby znowu bylo tak jak kiedys .. Co mam zrobic ? nie chce, zachowywac sie jakbysmy sie nie znali i nic nigdy nie bylo .. Baardzo prosze o pomoc .. !

Gość tooorrrttttiiillllaaaa
Ja miałam podobną sytuację, otóż poznałam fajnego faceta (w pracy) ale fajnego jako przyjaciela. Spotykaliśmy się na spacerach, rowerach itd i on niestety się we mnie zakochał. Nie wiedział że ja traktuję go tylko jak przyjaciela, a faceta już mam, bo od dłuższego czasu byłam z kimś, z resztą jestem nadal. On gdy wyznał mi miłość i się dowiedział, że mam kogoś to zerwał ze mną wszelki kontakt. Po kilku miesiącach spotkaliśmy się przypadkiem i ja zaproponowałam byśmy jednak zostali przyjaciółmi, ale on powiedział tylko że "przyjaźń nie zna kłamstwa" i poszedł. Czasem się widujemy "na mieście" ale nasze kontakty są bardzo, bardzo chłodne i ostatecznie nie ma z tego ani związku ani przyjaźni...

hmm ale Ty masz kogos, a ja nie .. aa naprawde ostatnio cos do niego poczulam .. Chcialaa bym naprawic nasze kontakty, ale jak mam to zrobic ?? On nie chce ze mna rozmawiac :(

Gość Po pierwsze...
'wg' w języku polskim znaczy według, a nie w ogóle.. Po drugie - zaczęłaś się 'zakochiwać' w nim, bo zaczęłaś o nim myśleć i tworzyć wizje jakby to z nim bylo. Ale to raczej nie jest prawdziwa miłosć. Poszukaj innego obiektu westchnień.. i problem się rozwiąże sam :)

Gość sosinka1357
odrzuciłaś kiedyś jego uczucie więc jeśli kochał to naprawdę go bolało. Myślę, że pomimo wszystko powinnaś z nim porozmawiać. Podejdź i powiedz, że chciała byś z nim porozmawiać przy ciasteczku czy spacerze...

Gość jkjkjlkjlsa
mam podobną sytuacje;/ nie wiem co zrobić.

Gość supersupemsmmmaa
wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go co powinnaś zrobić, jakie są jego uczucia.

Jak to co robic? Dzialać, skoro odrzucilyscie to teraz nie macie jakiejkolwiek wymowki ze to nalezy do faceta i wszystko zalezy i nalezy do Was. Zawinilyscie to teraz allejuja i do przodu. Moim zdaniem najlepiej szybko powiedziec ze sie czuje uczucia. Autorko Ty mozesz jesli nie chce, badz nie bedzie chcial rozmawiac sprobowac przez kolezanke dotrzec do niego. Puszczanie oczka, usmiechanie sie tez bedzie wskazane jesli juz z Was takie nie "szalone" .

Macie jeszcze jakies propozycje co moge zrobic w takiej sytuacji ??

Gość malenstwo154
Jestem w podobnej sytuacji jak Ty ehheh, tylko że na miejscu tego chłopaka, którego olałaś i niestety mojemu kumplowi chyba nie zależy na odbudowaniu naszej relacji :( Wydaje mi się, że on nadal coś do Ciebie czuje, tylko go zraniłaś. Powinnaś teraz pokazać, że Ci na nim zależy. Zagaduj do niego, pytaj co słychać, bądź miła, a potem spróbuj porozmawiać z nim na Wasz temat. Powodzenia :)

Wszystko by byloo proste gdyby nie to, ze ja nie mam odwagi do niego podejsc .. :/

Gość malenstwo154
Mogę Ci powiedzieć, że jeśli Ty nie podejdziesz to on zapewne tego nie zrobi, bo został już raz przez Ciebie olany i pewnie teraz pomyśli, że postąpisz tak samo. Spróbuj - nic nie tracisz, a możesz wiele zyskać :)

a mial tak kiedys ktos i udalo mu sie odnowic kontakt z ta osoba ??

a mial tak kiedys ktos i udalo mu sie odnowic kontakt z ta osoba ??

do kafeteriusz85 -- ciekawe czy ci sie cos takiego zdazyloo i ciekawa jestem jak ty bys tak naprawde postapil ! Ja poprostu teraz jestem zagubiona i niewiem jak postapic zeby wyszlo jak najlepiej .. Nie chce tego zepsuuc ..

Gość malenstwo154
kafeteriusz85 dobrze napisał. Rozumiemy, że jesteś zagubiona i nie chcesz tego popsuć, ale nikt już nic innego Ci nie doradzi. Powiedzieliśmy Ci, co powinnaś zrobić, a Ty nadal nie wiesz? Ja Ci nawet odpisałam z perspektywy tego chłopaka, którego odrzuciłaś, bo jestem w dokładnie takiej samej sytuacji. Teraz to już tylko od Ciebie zależy, czy te rady wykorzystasz.

do malenstwo154 - jesli jestes w takiej samej sytuacji to co dokladnie robisz ?

Gość malenstwo154
Ja jestem w takiej samej sytuacji, tylko że na miejscu tego chłopaka, którego zraniłaś, więc na pewno Ci mogę powiedzieć, że nawet jeśli on coś do Ciebie nadal czuje (a zapewne tak jest), to i tak nie zrobi pierwszego kroku, bo pomyśli, że znowu zostanie przez Ciebie olany! Więc teraz to Ty musisz postarać się to naprawić. Napisałam Ci we wcześniejszym poście, jak powinnaś się zachować.

Gość malenstwo154
Powinnaś teraz pokazać, że Ci na nim zależy. Zagaduj do niego, pytaj co słychać, bądź miła, a potem spróbuj porozmawiać z nim na Wasz temat. - Jeśli będziesz się tak zachowywać, to może uda Ci się jeszcze to naprawić.

Gość malenstwo154
Nie ma za co ;) życzę powodzenia i dawaj znać, jak tam sprawy idą :)