Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala55

Levi Strauss -sklep

Polecane posty

najgorsza obsługa w sklepie Levi Strauss we Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim .manager tego sklepu potraktował mnie jak intruza !!! to SKANDALICZNE zachowanie,zawsze kupuje spodnie tej marki ,a tu spotkałam się z bezczelnością i chamstwem ,nigdy więcej nie wejdę do tego sklepu!!! Gratulacje dla właściciela sklepu w doborze kadry!!!!

Gość ONAONAONA222222223
Szczegóły

Gość informatyk to ma ciężkie życie
To zjawisko nagminne, widocznie on pracuje tak jak mu płacą a pewnie płacą kijowo.

manager chyba lepiej zarabia niż zwykły sprzedawca więc nie mów o niskiej płacy autorko - co dokładnie się stało??

Gość Levi Strauss to wiocha
wspolczuje gustu - w latach 80 ok levis byl marka ale teraz? gowniana jakosc - wiekszosc made in poland lub made in slovakia - kilka par spodni przedartych po miesiacu noszenia -jakosc materialu nieproporcionalna do ceny... Dla mnie levis jest spalony ...

Gość Durna babo
nie wyzalaj sie na forum a u wlasciciela sklepu

Gość informatyk to ma ciężkie życie
A polskie to złe ;) ubrania Vistuli czy Wulczanki nie są takie tanie znów i sądzę że nie są takie złe również.

Gość Levi Strauss to wiocha
Cena nie zawsze przeklada sie na jakosc ... Coz w latach 80 tych smigalem w levis-ach i wiem co mozna bylo z tymi spodniami robic - jakosc jeansu byla wtedy inna ... od czasow gdy w polsce sie produkuje niestety levis stracil wiele na jakosci... nie przecze ze nie ma swietnych polskich firm... Bedac w paryzu na zakupach bylem w salonie levis - niestety rowniez metki z napisem poland ,slovakia to samo tyczy sie rowniez do marki lee i wrangler ... w spodniach za ktore dalem ponad 130 chodzilem niecaly miesiac ze wzgledu na niska jakosm jeansu z ktorego zostaly wykonane