Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgfgfggdg

dobra kosmetyczka w Zielonej Górze

Polecane posty

Gość dfgfgfggdg

Chciałabym sie wybrać na oczyszczanie mozecie kogos polecic?? interesuje mnie również koszt usługi

Gość masskowska
Jestem pod wrażeniem tego miesjca. Sama teraz poddałam się tu zabiego depilacji. Od zawsze w sumie chciałam wykonać ten zabieg, i powiem Wam ze w tym salonie nie miałam 7 zabiegów jak w niektórych gabinetach mi proponowano na nogi, ale 4.

Gość gość
No i co z tego, ze zaproponowano ci 4 zabiegi a nie 7? Zresztą nikt nie proponuje na zapas ilosci zabiegów, bo tak na prawde nie wiadomo jak będą odrastac włosy. Chodzi się do skutku, waze ze co 3-4 tygodnie, az nie bedzie ani jednego włosa.

Gość gość
Ostatnio byłam na oczyszczaniu twarzy w Salon Kosmetyczny Bella Donna Ułańska 2 Zielona Góra. Twarz rewelacyjnie oczyszczona. Podam linka gdzie można sprawdzić ich wszystkie ceny http://belladonna.zgora.pl/cennik

Gość Arletka889
Polecam salon kosmetyczny zielona góra ReNova. Mają bardzo dużo zabiegów i w dobrych cenach (na stronce oferta z cennikiem).

Gość Meggi ziel
Mogę polecić salon Re Nova z Ptasiej. Jestem tam stała klientką. Zabiegi w dobrych cenach. www.erenova.pl

Gość gość
Przed wizytą w salonie kosmetycznym sprawdź, czy salon posiada autoklaw. Tylko sterylizacja w autoklawie daje 100% gwarancję posiadania higienicznych narzędzi do zabiegów kosmetycznych.

Gość nie anka kowalska, inna...

odradzam lakiernię, przepinają latami w standby lotu, osadzone są na placebowaniu gabinetów ginekologicznych, gdy tylko macie Panie siłę niszczyć salon, zryjcie gowniany salon  nailsowy, skupiłam indigo za 500 tyisecy zlotych, jeszcze mają pretecsje , no i lakiernia... no rzygam... 

proszę nie przesyłac mi recept z pudeł panzokciowych, bo bede sobie rościć prawa do kolejnych osób, które mają zczytywane recepty, po prostu ryć zaczynam ciążami od cerazette, jak jak mam dość tych owadzich, nie chodźcie do tego ...ego salonu, bo po prostu tylko będziecie słyszeć laaakieeeerrniiiiaaaa, tylko będzie oznaczało Microgynon i placebowy augmentin,

po wykonaniu badań zagranicą na 100 tysiecy, znów byłam nachodzona pudłami,

zobacz jak te celebrutki wygladają

skamieliny policzkowe jak Alli Mcdonell, zbycie oxycodeiny

rodząca z VUMC/AMC - Zasiewsska aka Wodzianka do weterynajnych sterydów chyba

Prosze o zamkniecie salonu Lakiernia

prosze również o usunięcie placebowania gabinetów tu dotyczy:

Lakiernia (Zielona Góra)

Madame Art (Poznań)

Anka Kowalska (OPI, trudno znaleźc, w ...ym brązowym swetrze)

Julkart (zbiorczo regulon rigevidon)\

nie obchodzi mnie również substancja mima bogocka aka Karolina Andrzejak

Lakiernia - salon stabbujący na zły wygląd

tylko bedziesz miec skojarzoną politykę przyrostowa, moja znajoma najechana jest pudłami lakerni 8 województw,n nabyła pewnie kasy i przepłacała gabinety a Ty masz dziewczyno przepisywane placeba

co wy będziecie chcieć kasy z kaśki jednego dziecka urodzonego w wieku lat 31?

nie dać się nabrać na ciąże surogatcze - późne aborcje do 6 - znów wyciąg był na laser

jak można nabijać późne aborcje do 6 miecha - celem nabicia laseru (wczesne ciąże gsk... nic z nich nie ma)

jak można nachadzać pełnomocnictwami eutanazyjnymi ciąż AMC/VUMC

bezwzględnie usunąć tools stabbujący placebowo i wystawiający politykę przeszkalu

może nabyli pełnomocnictwa PLL Lotu lub placebowania Polski dotyczy kosmetyczek, fryzjerek

po madame art jest ponoć microgynon

z jednego dziecka chyba z 80-100 osob chce mieć kasę, tyle już osób zczytywało gabinety w woj wielkopolskie i lubuskiego

pewnie Lakiernia podpięta jest pod Kowalska lub Julkart

nie skupywać antykoncepcji z PESELU bo tylko będziecie mieć zasądzane 

Gość natalia anna

nie korzystajcie z salonu Lakiernia - Kornelia Gwizdek

salon przyjmuje stałe przelewy indigo nails (chodzi tylko i wyłącznie o skup lakierów i produktów producenta)- klienta mają totalnie w dupie, po prostu nie korzystać z salonu victoria vynn  i indigo nails - bo bedziecie mieć włamania na chacie po tych produktach, nie dać się naciąć na pełnomocnicta do kursów paznokci - po kursach paznokciowych nie ma już totalnie kasy, a właściciel salonu po latach musi zapewnić stały staff do kursów i picowac kalendarz wizyt, jak najszybciej klienta odsiać  do zakupu lampki i lakierów

indigo nails reja zielona góra, biokur  zielona góra

wzywano mnie już kilka razy do standby miejski - co robię, wynajęłam prawnika, umorzono procesy, tylko nie latać na PLL Lot, po słabym wyglądzie Lakierni podsuwa się laskę z super zębami, makeupem, brwiami itd. jak sprzątaczki do vynn i indigo, bo na pełnomocnictwach hotelowych sa cleaningi

gdy dojdzie kasa skupowa, skupić Douglas, rossmann, hebe

nie wiem, czy opłaciły zamówienia makeupowe, pozbyłam się właśnie pudeł - sa czerwone szminki, czarne kredki, lekki ostrzyk, chipsy zębowe

zgodnie z trendami wkręcanie krótkich włosów, pseudo strzępienia

https://www.google.com/search?q=lakiernia+kornelia+gwizdek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZpbeiocjjAhXmiIsKHZAeDOMQ_AUIESgB&biw=1920&bih=943#imgrc=zuvtHqJbokci6M:

Gość nie anka kowalska inna

salon Mirabell  - przeszkalowa madame art do złego lineru, rdzawy taki brąz, mnie łuk brwiowy to chyba z dwa miechy ...lał

salon Hołowczyc - latami to są cytocare usieciowany, stare preparaty i cosmobella, poza tym jak ciągnęli mnie do cytocare usieciowany, nie skupily przepięć pod przeskal usieciowany, aż buzi nie otworzycie, proces mi chcą odpalić po poleceniu takiego salonu z powodu uszkodzenia nerwów i nie możności otworzenia buzi, ponoć od lat obowiązuje zakaz stosowania preparatu, mówią że to preparat cyrkowy, w online mogą być same, mdłości, twarz pouszkadzana, nie bierzcie tego, wypchnąć to chcą, bo zakaz jest stosowania

Lejdis Paznokcie - nie róbcie tych kursów, co roku dać się naciąc , potem piramida sprzątająca wychodzi i dawne lobystki, po Rina Musilija Jasiewicz, tyle młodych dziewczyn pokończyło kursy i nic, wychodzi moda na paznokcie, 15 pudeł starych paznokci wjeżdża, nie wiem, chińszczyzna, bazy ali express, chyba to sa pudła zamawiane, po zamówieniach ali express obrobiaja mieszkania, podstawa to wynająć na krótko i wyrzucić pudła - stara kasa drukowana, Lotto, Unimil

dobrą kosmetykę trzeba skojarzać, zadbane paznokcie, nawilżona rozświetlona twarz, kto chce lekka opalenizna, dobra henna pudrowa, zwykła, może liner (tu strach)

Gość anka na drugie

Manila day Spa - nie da się korzystać prawie z niczego, wkręci wam tylko produkty Klapp i Purles,  kóre ja radzę wyrzucić, tylko babie chodzi o zakup kosmetyków, te salony nie wiedzą nawet jak na tym pracować, kiedys wkręcano kwas migdałowy, pirogronowy, do cery trądzikowej, oczyszczanie twarzy u młodych osób, potem wkręcenie pielęgnacji nocnej.

Gość anka na drugie

gdy macie mniej niż 50 lat nie korzystać  z magiera kalinowska, stara karta żużla, 

liner dość przeszkalowy, mega czerwone usta, przepłukana zębowa marlboro, coś czuję, że reszta jest Pani Doktor do gabloty do gabora, który u Witolda był za 10 zł.

Gość Anka

Marita beauty room fabryczna fotel pod sprzedaz gabloty. Pod doline lez. Nie skupi..same skupy gablot pozostawaly.niech was tam nue zamykaja. Moze byc przewleczeniem jeszcze.gnoje unimilskie sie jeszcze ciagnac. Hebe, douglas. Nic nie rusza, facebook.rusza.I przewleczenie secret space. Tu jedyny haracz byl z prostytucji. Niech spada I koniec. Dom grafiti I centrum handlowe boksy I.sprzedawac te beauty products.jak masz te mrugajace oczka, to masz beauty room.

Gość Anka

Dzieciaki z ulomnoscia oczna ti jest marita.pryszcze na brodzie I stary sisley.zle dzis widze.ja nie bede dopustoszac salonow. Potem pojawic sie z okresem u ginekologa.jak na wkladki sprowadza. Wkladkowy naciag lub plastry lisvy.tyle zaslynela ze kasa drukowana. Potem potrula laski takimnm nosebem.nie isc... szkoda kasy... nie da sie korzystac a kasy brak na botox de.

Gość Anka

Walicka dezynfekcja clareny.nie.chodzic. nie wiem co ten salon ma po latach... nic chyba. Do grzywki byl ten salon.do grzywki. Ja nie chce dopustoszac. Ile surogatek mi sie zaczelo kojarzyc z clarena. Przrplukali przelewy cedars sinai. A jak te przelewy sa na skup recept.  Przelew bayer to jest chyba tylko na gabinety.nie walic kasy. Dziewczynka avon dobita na recepcji.

Gość Anja

Przybyla salon dopustoszony doz. Przewalano.do crntrum.nie wiem chyba ma skupy augmentin..moze to sa podskupy medicadent. Gazowalaby. Mam w dupie. Prosze o natychmiastowe odplacebowanie. Ja na waszczyja nie ide, bo tylko.czeka na podanie o znieslawienie. Laduje . Wedruje pudlo z gabinetow, lotto.na zczyt.wara od mieszkan, podadza was do sadu.gazowalabym.nie dzis.

Gość anja

po Lejdis - najgorszy salon, nie dosc, ze cleaningi dubajskie, to jeszcze niepoplacona franczyza, nachodzony sie jest po prostu zapiekanki, jak zamożnie żyłam z okna dubajskiego, placeba sa po tym salonie do dzis, jak tam rina przyrost? jak tam zapiekanki.wydała ludzi sztucznemu tłumowi, programem rozrywkowym bedziecie po tym salonie, mstafa kebab , nie my

Gość anja

z waszych zczytów doz kosmetyczki walą na solarium i po licówki

mój pesel 5 podkreślen, oznacza to ze poprzekraczano limity niemal na wszystkim, nie wiem, kto ma te szczyty gabinetów, do niszczenia salonów kosmetycznych, gdy kosmetyczka bierze przelewy doz, to macie poplacebowane

Gość Anja

Ja do.riny nie chodze bo rina ty jestes.tylko.przeplukiem kasy DOZ I SKUPOW NOWEJ KOLEKCJI LOREAL.cleaningi sa po rinie. Sorry musilija jasiewicz ty mi sie tylko kojarzysz z dubajskim oknem.

Gość Anja

Prosze nie chodzcie do marita beauty room. Lewy botix, lewy rynek, stara lamina lifting rzes. Dawno wycofane produkty. Do kazdej klientki dopisze kase faktu. Grozili mi z ramienia tego.salonu. nie maja poplaconych.conciergu botoxu. Geste mdlacy botoks. 3 razy mniie uszkodzili. Przewlecze was stary concierge do singapurskiego. Geste zolte preparaty.podejrzewaja rosyjskie wytworstwo. Nie stosuje. Mdlace, powoduja otepienie I niedowidzenie. Pogrozki smiertelne sie otrzymuje.

Gość Anja

Jal zubr lezy to.jest to na sto procent solgar, oliwkowa twarz zielarstwo, naturalny progesteron. No to po beta glukan. Przewleczenie zielarstwa, masazu, fizjoterapii

Gość Anja

Solgar marita beauty room to sa skupy solgara. Nie wiem czy nie w DE

Gość anja

marita beaty room - dolina łeż (powiklaniowa), tu camp beukoln , pharmacy, solgar i przesladowanie plaseba antykoncepcyjnymi

Gość Anka forever

W dozach microgynon 20 I augmentin. Gdzie hajs na zeby... nie pokrywam kalwndarza wizyt.rozsyl kasytesco. Co ja mamjesc frytki imrozonki jesc po hennach.

Gość Anka

Do bh brow henna przewalic. A jak? Jak przewalic . Jak skrajnie przewalic?  Nie wiem. Podstawa nie wkrecac sie w szkal.tylko ile  jeszcze mozna. Nie chodzic do lakierni bo kurcze dziewczyny.hedziecie miec ryte zeby.gdy widze czym jest klejona g.... to znam kazde pudlo.zbyt stare zbyt klejone boulevard. Jeszcze moze sciana wschodnia na tym trzyma piecze. Juz w mlodosci mialas miec zabki bielone jak g...  czerwone szminki I wyglad jak spod latarni. Nie bielcie tym zebow. Pudelka. Pudelka .nie chodzic do.dentysty z 10 lat I l a c.spokojnie sie siedzi I przewala. Tam wizyty sa do pokrycia komend... 

Gość Anja

Pozbawia sie pudel. Kosmetyczka z pudla. Okropne skupy recept I blood testy.co ty sie z glupim macalas. Ty masz makeup,ja mam recepty. Przejde super makeup I paaa. Nie chce miec spraw procesowych. Nie skupywac recept lakierni.  Pod baumany lotnicze to trafia. K.... jak beda sprzatac. Jak chca  to przejac. Nie przejmowac...

Gość Loreal group

Gdy macie hajs przeplukowy loterii, to skupjcie.. nic z takiego salonu nie bedzie.  Stare pudla cabin crew jej wypchnal... skupujcie I tyle.  Nie latac z pieczatkami lotnicztmi bo generuje zadluzenie na loreal group I cleaningi. Nie bedzie juz pieniedzy na oddluzanie. Mamy okropnie pozadluzane salony kosmetyczne.