Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo pechowa

Mam takiego pecha, że szok!!!!

Polecane posty

Gość bardzo pechowa

Moich pechowych sytuacji jest miliony, i całe moje życie jest jednym wielkim pechem, ale ostatnio się wyjątkowo zdenerwowałam :O A więc tak. Mam dwóch braci. Każdy z nas ma przepisaną część majątku. Jeden brat dostał dom. Drugi miał dostać grunty, kawałek lasu itp, a ja mieszkanie w bloku. Uzgodniłam z tym bratem żeby się zamienić, i on weźmie mieszkanie. To był błąd :O "Moje" grunty przez cały czas chce ktoś mi odebrać. Wcześniej był to facet, który wniósł pozew, że ta część ziemi należy się jemu, gdyż wieki temu należało to do jego rodziny. Na szczęście uległo to przedawnieniu i sprawę umorzono. Niestety teraz zaczęła się kolejna sprawa i do tej ziemi chce się dobrać nadleśnictwo, i zapewne wygrają :O Teraz zostanę z niczym :O Nie dość, że mi wszystko odbiorą to nie będę miała gdzie mieszkać :O :(

Gość jahahahhaha
a po chuj sie zamienialas he

Gość mam 35 latekkk
jestes suczyskiem wiec szukaj fagasa z kasą i bedzie git

Gość bardzo pechowa
Myślałam, że w tamtym miejscu będę mogła rozkręcić jakiś interes, postawić jakiś domek itd :o Brat na pewno by to sprzedał, bo dla niego liczy się tylko mieszkanie, więc taka decyzja była najdogodniejsza :O