Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfiedem

Usuwanie wąsika

Polecane posty

Gość Elfiedem

Spotkałam się z opiniami że po depilacji woskiem wąsik i tak odrośnie ciemniejszy i mocniejszy.. czy to prawda?

Gość jestem po drugiej depilacji
Bez wąsika wyglądam super teraz myślę,że jak mogłam z takim wąsem chodzić... :/

Gość Elfiedem
to świetnie:) a czy włoski odrastają mocniejsze? czy takie same? czy masz problemy hormonalne?

Gość 66666666666666qqq
ja woskuję od 10 lat, co 2, 3 tygodnie. na pewno nie są od tego grubsze, ale nigdy nie były jakies szczególnie 'bujne'. nie widzę zadnych minusów woskowania. nawet jak już odrosną po tych 3 tygodniach to wygladam normalnie- ot taki delikatny meszek nie rzucający się w oczy. w dodatku włoski sa rzadkie, bo nie odrastają wszystkie naraz. na pewno przy regularnej depilacji woskiem będziesz wygladać lepiej niz nie robiąc nic

Gość Elfiedem
tylko moje obawy są takie że ponieważ mam problemy z hormonami to może to później wpłynąć na to że włoski odrosna mocniejsze w ekspresowym tempie, że nie będę umiała się z tym potem uporać.... gdy np depiluje nogi to względnie gładkie są tylko kilka dni a potem i tak muszę jeździć maszynką....

Wiecie co ja tez mam wąsik jasny ale widoczny i mnie drażni. Nigdy nie woskowałam go, zastanawiam sie czy warto go ruszac bo wiadomo ze jak sie zacznie to juz trzeba systemtycznosci...

Gość Elfiedem
ehhh... ja nie wiem co to za czasy że prawie każda kobieta ma z tym problem... coś w powietrzu jest nie tak czy co?:( moja mama, ciocie ani babcie nie miały z tym problemu...

też sie boje takiej radykalnej metody jak depilacja wiec stosuje wode utleniona w żelu...moze pomoze...mam tez nadzieje ze podczas leczenia nadczynnosci ten problem ustapi..

Gość katharsiss
Ja używam plastrów za 10zł z Joanny już od 2 lat srednio co 3 tyg. Nie zauważyłam żeby włoski były ciemniejsze lub grubsze. W zasadzie żadnych minusów- same zalety:)