Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwi$ka

Czopki

Polecane posty

Gość Malwi$ka

Witam was dziewczyny ostatnio bylam u lekarza i dostalam czopki a nie lubie ich brac... ale biore bo musze. a wy lubicie je brac? Kiedy ostatni raz je bralyscie i co wam bylo? pozdrawiam

Ja ostatnio brałam czopki na hemoroidy.mialam takiego malego zylaczka ...po 2dniach pomoglo i jest ok. Nie bylo to dla mnie cos nieprzyjemnego. Moze dlatego ze akurat lubie moja druga dziurke i zabawy z nia.Wczoraj np. pierwszy raz probowalam analu. Polecam i tyle hehe

Gość Malwi$ka
a ile tych czopkow wzielas? przez ile dni bralas i po ile na dobe? na recepte jemialas?

w sumie wzielam chyba 3 i przeszlo.jednego wzielam w dzien i za przeproszeniem od razu wydalilam.dlatego pozostale bralam przed snem.i jak widac zadzialalo.

Gość Malwi$ka
A w jakiej pozycji bylo ci je brac? na recepte mialas te czopki? ile masz lat?

Gość jaaaaoł
ja biore wlasnie przeciwzapalne, na poczatku tragedia a teraz juz ok, najlepiej podobno jest aplikowac czopki w pozycji lezacej na boku z nogami podkurczonymi pod klatke piersiowa, idzie jak w masło xD

Gość MarysiazOpola
Ja również teraz biore czopki ale lubie brać czopki ponieważ jest to trochę podniecające :-) Czopki zazwyczaj wkładam sobie na stojąco ( mam trochę dużą pupę i muszę głęboko wkładać ) lub gdy leżę w łóżku ( wtedy ręka z czopkiem idzie pod kołderkę następnie pod majteczki i wtedy powoli wkładam sobie tego czopka do pupci ).