Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmen Lekal

Zdradziłam chłopaka z jego bratem. Czuję się podle!!

Polecane posty

Gość Carmen Lekal

Nie jesteśmy ze sobą długo bo dopiero 3 miesiące. Widze że on strasznie zaangażował się w ten związek. Było nam super razem, poznawaliśmy się dopiero. Ja byłam trochę sceptyczna i w sumie nic prócz całowania i trzymania się za rękę nie robiliśmy. Widziałam że mu zależy. Randki i wspólne wypady były wspaniałe do czasu gdy nie zaproponował podwójnej randki: ja z nim i jego brat z nowo poznana dziewczyna. Od razu wpadliśmy sobie w oko. Ciągle patrzyłam na jego brata i dużo z nim rozmawiałam. Spotykałam się z nim pod byle pretekstem, pożyczenie książki, prezent dla chłopaka. Przed świetami spotkałam się z nim pod pretekstem kupna prezentu. Tak jakoś wyszło że skończyło się w moim mieszkaniu w łóżku. Po wszystkim poczułam się strasznie. Dopiero doszło do mnie co zrobiłam, skłóciłam braci, pozbawiłam się i jednego i drugiego faceta. Rozmawiałam z jego bratem o tym i powiedział że musimy powiedziec o tym chłopakowi i że czuje do mnie niezwykłą chemie. Skłamałam że na świeta wyjeżdżam do rodziny i nie odbieram od nich telefonu. Jutro spotkam się z chłopakiem i jego bratem razem wtedy wszystko powiem. Strasznie się boje.... Czy ktoś miał tak jak ja?

Gość nie pekaj panienkoo
kup mu samochod to mu przejdzie

Gość Carmen Lekal
Widzę po prostu że on się zaangażował i jak bardzo jest zżyty z bratem. Oszukaliśmy go.

Gość o kur.wa ale przypał ;/