Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczatkujaca....aaaa

Powroze.. ucze sie

Polecane posty

Gość Senorita79
Magdalena 31.12.1979 czy powiedzie mi się w sprawach sercowych?

Gość Alicja 16.10.88
niestety nie:( w moim zyciu nie ma i nie bylo wielkiej milosci. byly jakies tam zauroczenia ale nic wielkiego, dlatego takie moje pytanie, bo zanosi sie na to ze bede sama do konca zycia:(

Jagoda -Karty pokazuja niespodziewana starte finansowa, zla inwestycja , kradziez. Nie martw sie, w krotkim czasie wyloni sie sytuacja, ktora pozwoli ci odzyskac poniesione starty.

Gość kapsel235689
agata 09.12.1992 czy mam szanse byc z Nim?

Paulina90 - Wzielam twoje pytanie jako pytanie o uczucia. Karty jednak pokazuja o Tobie. Mieszane uczucia w stosunku do drugiej osoby , ktora wymaga wiecej niz ty mozesz dac. Badz w przyszlosci tak moze byc. Niekoniecznie teraz.. w tej chwili. Bedziesz potrzebowala wiecej czasu zeby podjac decyzje co do przyszlosci tego zwiazku.

Gość mozesz podac maila
HALO JA TEZ COS PYTALAM?

hmm..może właśnie masz racje, sama nie wiem.a mogłabyś powiedzieć mi czy będziemy nadal razem jak wroci??????? , bo narazie nie ma go tutaj ze mna.

Agata - (Kapsel 235689) - Karty nie pokazuja tej osoby o ktorej myslisz . Bedziesz niedlugo w zwiazku lecz ten nie bedzie jednak dlugi. MOZESZ PODAC MAILA - odpowiedzialam ci juz na twoje pytanie. Nie musisz odrazu sie bulwersowac. Wywrozylam ci iz w niedlugim czasie bedzie podejmowana wazna decyzja.

Gość annaaaaaaaaa
a ja?

Gość mozesz podac maila
ok...dzieki,myslalam ze napisalas ze skoro masz troche czasu jeszcze to mi odpowiesz na tamto pytanie jeszcze...tym bardziej ze dosyc wczesnie je zadalam

Paulina90 - karty pokazaly odpowiedz TAK.

Gość mozesz podac maila
niektorzy tu tez zadali po dwa pytania i im odpowiedzialas...

Gość Anka 27 06 1983
A ja please, jego data urodzenia tak na wszelki wypadek Atti 28 09 1980

Gość jjjjjjjjqqqq
a więc czy mogłaym prosić o wróżbe dot. znajomości z chłopakiem - czy będzie on skłonny zaangażować się i coś z tego będzie? magda 18.06.1986

Andzinsan - W niedlugim czasie spedzisz bradzo przyjemnie czas, w domu kogos z bliskiej rodziny lub przyjaciol.Niespodziewanie.

Gość annaaaaaaaaa
a czemu ja nie dostaje odpowiedzi?????

Gość jjjjjjjjqqqq
wiem że jestem więcej niż trzecią osobą, ale byly już dziś 3 wątki o wróżbach, bardzo się martwię a nie dostałam na żadnym odpowiedzi...

Agata 02.03.1992, Tomek 28.07.1992 co on do mnie czuje? czy się jeszcze zejdziemy?

Agata 02.03.1992, Tomek 28.07.1992 co on do mnie czuje? czy się jeszcze zejdziemy?

mozesz podac maila - owszem odpowiedzialam ale na niektore pytania jeszcze nie potrafie odpowiadac wiec nie odpowiadam. Chcialas zycie uczuciowe wiec ci je wywrozylam.Oczywiscie jak zapytasz o inne sprawy takie jak podalam wczesniej tez postaram sie odpowiedziec . jjjjjjjjjqqqqq - Madziu - Nie jestes w stanie podjac zadnej konkretnej decyzji dotyczacej obecnej znajomosci. Twoje serce nadal wypelnione jest uczuciami do kogos z przeszlosci. W krotkim czasie zapomnisz o przyszlosci i podejmiesz decyzje dotyczace przyszlosci. Zinterpretowalam to iz byc moze bedzie sklonnny do zaangazowania sie w zwiazek ten o ktorym myslisz. Zdesperowana Domowa Żona- Kasiu - Postepowanie kogos bliskiego twojemu sercu zmusi cie do powaznej analizy tego zwiazku. Bedziesz sie zastanawiac czy jeszcze jest sens kontynuowac ten zwiazek chociaz widze silne wiezi.

Gość jjjjjjjjqqqq
dzięki :) :)

Gość magda ktora pyta
Magda, 10.09.1992 Kiedy powiedzie mi sie w miłości ? jeśli wdam się w jakiś związek to z kim ?

dziekuje Ci bardzo..mam jeszcze pytanie, czy jego sprawa potoczy sie po mojej mysli i po mysli jego bliskich i wroci do nas przed ukonczeniem przez niego pelnoletnosci???????????

Egg77 - Agatko - Czeka cie przykra niespodzianka jak klamstwo czy zdrada. Wiadomosc ta zniszczy twoje uczucia do danej osoby. Inusia9211- przeczytaj wczesniej na jakie odpowiadam pytania.Dopiero sie ucze.