Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczatkujaca....aaaa

Powroze.. ucze sie

Polecane posty

Gość jjjjjjjjqqqq
a oto dane partnera Michał, 3.10.1988... czy ew. widziałabyś co z jego strony - czy chce zaangażować sie w związek?

powiem ci kochana ze trafilas 10/10.. jestem w szoku ogromnym. bo zamiast przyszlosci to mi zapisalas terazniejszosc. dziekuje serdecznie.. jakbys miala ochote napisac czy bedziemy jeszcze razem czy sie rozstaniemy bylabym bardzo wdzieczna, ale jak nie masz czasu albo jestes zmeczona to rozumiem.

26.01.1992 Paulina 14.03.1989 Pawel Czy wszystko miedzy nami sie ulozy ( jestesmy para) ale on musial mnie opuscic na dwa lata niewiem jak zadac pytanie.. w sensie ze nadal jestesmy razem ale widujemy sie co 2 miesiace czy to przetrwamy o moze tak zapytam

bardzo dziękuję. chyba już się sprawdziło, chciałam tylko się upewnić. tylko męczy mnie jedna rzecz czy on coś do mnie czuje? muszę wiedzieć czy mnie kocha. agata 04.03.1992 tomek 28.07.1992 błagam

Magda ktora pyta - Samotnosc przygnebia cie. Marzysz o milosci i przyjazni. Czekasz na spotkanie kogos, kto wypleni twoja pustke . Nie martw sie ta osoba jest juz w poblizu. Paulina90- nie wiem jak mam odebrac twoje pytanie.. jeszzcze nie umiem na tak sprecyzowane pytania odpowiedziec wiec musisz mi wybaczyc dopiero sie ucze. Nie chce nikogo wprowadzac w blad. jjjjjjqqqq- odpowiedzialam ci juz na pytanie . jjjjjjjjjqqqqq - Madziu - Nie jestes w stanie podjac zadnej konkretnej decyzji dotyczacej obecnej znajomosci. Twoje serce nadal wypelnione jest uczuciami do kogos z przeszlosci. W krotkim czasie zapomnisz o przyszlosci i podejmiesz decyzje dotyczace przyszlosci. Zinterpretowalam to iz byc moze bedzie sklonnny do zaangazowania sie w zwiazek ten o ktorym myslisz. A wiecbedzie sklonny do zaangazowania sie.

Gość jjjjjjjjqqqq
dobra dzięki dziękii :) :) oby karty miały racje pozdrawiam

Gość magda ktora pyta
masz rację, dziekuuję za wróżbę;) ta osoba, znam ją czy dopiero poznam?

Zdesperowana Domowa Zona- dziekuje za zaufanie. Ucze sie dopiero i mnie to fascynuje. a wiec sprobuje zobaczyc czy bedziecie w przyszlosci razem., chociaz nie musisz brac to doslowanie do siebie bo jak wiesz ucze sie dopiero i kazdy moze sie pomylic. Tak kart mimi kryzysow pokazuja iz bedziecie razem.Nie wiem ale pokazuja przy tej odpowiedzi iz jestes kobieta ktora znajduje sie w silnej depresji- zalamanie nerwowe? Brak wiary i sily , calkowita bezrdanosc. inusia 9211 - Rozlaka z kims bardzo bliskim przyniesie uczucie samotnosci i niezadowolenia. Niezadowolenie z obecnego zwiazku trudna sytuacja do rozwiazania . Nie widze przyszlosci tego zwiazku.

Gość Marraa
Mara 24.06.1981 Czy w najblizszym czasie znajde swoja druga polowke i czy bedzie to ktos kogo juz znam czy moze ktos kogo dopiero poznam Dziekuje ;-)

Egg77 - Agatko niestety pokazaly bardzo widoczna odpowiedz. Żadko to sie zdarza zeby karty tak mi pokazaly. Nie nie czuje do Ciebie juz tego co czul wczesniej. Marraa- czyli pytasz o uczucia. Nie zobaczysz sie z ta osoba do ktorej serce twoje jest zwrocone badz bylo. W niedlugim czasie pojawi sie ktos inny, kto wypleni pustke w twoim zyciu.

Gość Marraa
Poczatkujaca mozesz mi tylko powiedziec jakie wylosowalas karty? Bede bardzo bardzo wdzieczna......

Gość magda ktora pyta
wróżko mozesz mi coś więcej napisać>? cokolwiek o mojej najblizszej przyuszłosci;)

Gość pffanatyk
Ścieżkę człowieka prawego ze wszech stron otacza niesprawiedliwość samolubnych i tyrania złych ludzi. Błogosławiony, kto w imię miłości bliźniego i dobrej wiary, prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo prawdziwie strzeże on brata swego i odnajduje dzieci zaginione. I uderzę z wielką pomstą i zapalczywością na tych, którzy braci mych otruć i zniszczyć próbują i wtedy poznasz że imię me Pan kiedy wywre zemste moją nad wami tekst ktory wielu zna wydaje sie pasowac do sytacji czyli do wszystkich wrozek i innych falszywych proroków igrajacymi z ziemnymi mocami

Gość pffanatyk
z ciemnymi mocami

Gość EvaVaaa
Kasia 13.06.1981 , czy ta osoba która była po 22 u mnie pod domem to był Krzysztof 02.08.1972? ( boje sie ze moj byly a ja przez glupi strach starcilam zyciowa szanse ) i czy jesli to on to sprobuje jeszcze raz ?

Gość Poczatkujaca wrozko do ciebie
Jako wrozka powinnas wiedziec, ze w niedziele i swieta nikomu sie nie wrozy. Jezeli juz chcesz zajmowac sie kartami to raczej rob to zgodnie z pewnymi zasadami - to po pierwsze. Po drugie wrozenie 30 osobom naraz jest kompletna bzdura. Czy wiedzialas o tym, ze karty nalezy oczyscic po kazdej osobie, ktorej stawiasz rozklad...To nie sa bzdury, a jedynie podstawowa wiedza tarocisty...karty absorbuja energie osoby, ktorej wlasnie wrozysz i jezeli zaraz potem przechodzisz do nastepnego rozkladu to wiadomo, ze prognoza moze miec zerowe znaczenie.... Kazdy rozklad nalezy potraktowac z powaga i szacunkiem, ale to chyba powinnas wiedziec.... Po trzecie stawianie komus kart jest zwiazane z duza odpowiedzialnoscia i nie sadze, ze po miesiacu nauki mozna komus stawiac prognoze na tak lub nie.... Pomysl o tym wrozko przed nastepnym rozkladem.....

kktos nazwal mnie wrozka nie jestem wrozka jestem osoba ktora uczy sie stawiac tarota. Przepraszam ale jestem juz zmeczona. Pytanie do osob ktorym wrozylam czy bylam bardziej prawdy?

Gość magda ktora pyta
wrozko jestes ?

Gość koniochlast ze stodoły
07.04.1987 Michał kiedy wreszcie zakutasze ? musze wiedzieć bo już sperma zatory w mosznie powoduje i taka sodoma mnie się sni ze nima spania niczego

Gość szklanka89
Proszę o pomoc jak ułożą sie moje problemy uczuciowe: Ala 02.08.1989

Gość pani ginekolog kutasolok
co to za kurwa tajniki ? Karty, energia , oczyszczanie chuj wie co jeszcze , w Średniowieczu to się z wami nie pierdolili wy czarownice a teraz mają wszystkie punkty czarowania stanąć w polsce legalnie

ela 10.10.1989 michal 22.06.1980 kiedy mi sie oswiadczy? to powazne pytanie, bez robienia sobie zartow jesli mozesz to odpowiedz jeszcze mi pls :)

Gość Do wszystkich spragnionych
wrozb..... Pomyslcie o tym co napisalam wyzej zanim zdecydujecie sie na takie wrozby na forum.... Tak sie sklada, ze tarot to nie jest zabawa i osoby niestabilne emocjonalnie powinny wogole unikac stawiania sobie kart...A jezeli juz to powinny przynajmniej zwracac uwage na to w jaki sposob jest to praktykowane.... Tarot sluzy w pierwszej lini do medytacji i do nawiazania kontaktu z wlasna podswiadomoscia. I to wlasnie w niej ukryte sa odpowiedzi na pewne pytania. Podswiadomosc nie dzieli sie na przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc...Podswiadomosc jest jedno dymensjonalna. W tym kontekscie nie ma mowy o przewidywaniu przeszlosci a jedynie o pewnej prognozie, ktora moze sie sprawdzic lub nie w zaleznosci od okolicznosci...I najwazniejsze tylko wy macie wplyw na to co stanie sie w przyszlosci, a karty sa tak naprawde tylko takim sluga, ktory wskazuje nam pewna droge.....

halo halo ekspertko ale wchodzenie w podswiadomosc jak ty to okresliłaś to jest już przejaw okultyzmowy irobisz sie wtaki sposób wiedzmą i czarownicą

Gość Maraa
powtorze moje pytanie jeszcze raz. czy mozesz mi powiedziec jakie wybralas dla mnie karty? To dla mnie bardzo wazne, gdyz wlasnie planuje sie spotkac z ta osoba z przeszlosci..... Dziekuje ;-)

Gość Jedziemy Malina
Wez te karty wsadz se je w dupe i do kosciola bezpozniku won!! robic ludzi w chuja to kazdy by chcial ale robic to nie ma komu

do pani ginekolog kutasolok jak Cie to nie interesuje albo nie wierzysz w magie tarotu to co robisz na tym forum ?

bo takie praktyki to manipulacja ludzi i wciąganie ich w okultyzm jednocześnie a w średniowieczu to się z takimi nie pierdolili zbyt specjalnie tylko do lochu albo na stosik a teraz jak pomyslec że to ma być legalne to sie słabo robi

Gość Do wszystkich spragnionych
Hmm ogranicze moj komentarz do niezbednego minimum.... Tarot nie ma nic wspolnego z czarna magia lub okultyzmem....Tarot jest jedynie polaczeniem ezoteryki, filozofi, psychologi, mitologi, literatury i innych dziedzin. Tak naprawde chodzi tutaj o zglebianie ludzkiej natury. Patrzac na tarota z punktu widzenia tradycji religi katolickiej Nietzsche powinnien zostac spalony na stosie, nie wspomne o Thomasie Mannie czy Hesse.... Hmm do tego dochodzi fakt, ze tak naprawde voodu ma korzenie w afrykanskiej kulturze....Kurcze moze z tego wywodzi sie rasizm Zreszta nic tak dobrze nie wplywa na samopoczucie jak odrobina wiedzy na dany temat.... powodzenia ;-)