Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ro wro

czy kobieta może zaimponować facetowi...

Polecane posty

Gość ro wro

czy kobieta, która pięknie wygląda(ma ładną buzie, piersi, talie, pupe, długie nogi), poza tym jest bardzo elokwentna i inteligentna, ma zainteresowania oraz hobby(ale nie jest w niczym szczególnie dobra), jest wesoła i dobra może zaimponować facetowi samym swoim "jestestwem"? (ma talenty, których nie ujawnia i nimi się nie przechwala) czy powinna jeszcze np. być dobra w jakimś sporcie...? albo być otwarta, przebojowa, odważna, kontaktowa...? jakie cechy powinna mieć, żeby imponować?

Gość Gietko mietko
Wow kobieto jak Ty taka jestes to sie nie marnuj i pomoz swiatu.

Gość roz wroj
nie musi nikt doceniać moich atutów, jestem młodą osóbką i wszystko przede mną .

Gość roz wrojefd
przecież to zmutowany dziadyga to jego autorstwo , niektórzy lubią z siebie robić pośmiewisko :DDDD

Gość daj sobie spokoj z imponowanie
m postaw na manipulacje ;)

chcialabym powiedziec wszytskim mezczynza ktorzy uwielbiaja dlugie"kobiece" nogi ze maja sklonnosci homoseksulane;p hahhahahah

Gość i talia i tyłek
to nie wszystko... Inteligencją nie grzeszysz.. tylko idiotka takie pytania zadaje...:D Talenty to ty chyba masz- Hipokryzja! Twoja głupota wręcz razi. Jakie jeszcze cechy? - może egoizm??? Do ciebie pasuje!

Gość ro wro
najważniejsze powodzenie :D

Gość ro wro
wszystkie wcześniejsze wypowiedzi z moim nickiem to jakies podszywy :) i talia i tyłek - prosze Cie 🌼 z pewnością nie jest inteligentne ocenianie kogoś na podstawie jednej wypowiedzi... :( :D:D:D nie musze tutaj na forumełe udawadniać, że jestem entelydźentna - ja po prostu mam tego świadomość, o czym świadczy całe moje dotychczasowe życie :D *dumna z siebie*

Gość rowro
uwielbiam jebać facetów po same jajca

Gość autorka zapomnialas chyba
ze na tym forum sa same zjeby prawie, ktore o sobie maja zle zdanie i musza sie na kims wyzyc zeby sie lepiej poczuc. Staraja sie na sile wpierdalac ludziom cechy, ktore sami maja badz ich sie boja. Piekno nie jest tylko tym czy masz ladny tylek, piekna Jestes wtedy gdy czujesz sie piekna, jesli ktos Ci mowi, ze jest inaczej... NO WLASNIE TYLKO MOWI i o kant dupy to rozbic, a podszywy ? Wiadomo, ktory tet to podszyw, ja po prostu wiecej tu nie napisze dlatego kazdy nastepny tekst z tego nicku to podszyw. Dobranoc :)

Gość ale po czymmmm
alez autorko-post wyzej to kazdy wie... ale kafe ma swój urok;) i tak:D