Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antonina1616

Dziewictwo

Polecane posty

Mam 16 lat i od roku jestem zakochana w chłopaku , który ma lat 20. Jest strasznym playboyem , wczoraj nasza wspólna koleżanka miała urodziny trochę się upiłam i poszłam z nim do łóżka tracąc dziewictwo - jednak byłam tego świadoma , z tym , że trochę odważniejsza ... czuję się z tymi strasznnie , mimo , że chodzę do 1 lo i jestem dość dorosła jak na swój wiek chciałam poczekać z tym jeszcze troche , poczekać na tego jedynego bo on pewnie mnie tylko wykorzystał a teraz będzie się zachowywał jakby nigdy nic ... co mogę zrobić ? :(

Gość hahahahahahahhahahahahahah
jesteś dziwką ! i tyle czas sie z tym pogodzic zawsze tak sie zaczyna pozniej juz nie bedzie tak trudno kurweko

Gość kuwa
nie jest tak zle pewnie masz racje i sie do ciebie nie odezqie ale masz to za soba i mozesz korzystac wpadniesz do mnie?

stało się więc nie wymagaj teraz jakiś złotych myśli. Zamknij ten rozdział i tyle a nie zapętlaj sie bez sensu,bo się nakręcisz i zdoołujesz

Nie potrafię o tym nie myśleć , najgorsze jest to , że on teraz opowie wszystkim o swej nowej ''zdobyczy'' a tego straszine się boję :(

Moja mama jest dla mnie największą przyjaciółka i wie o mnie wszystko ... myślicie , że powinnam jej o tym powiedzieć ?

Gość porąbało cię ?
Nic nie mów starej bo jeszcze on też się jej spodoba i będzie chciała, żeby ją również zerżnął.

Gość Kredens z szafy
Chciałaś - masz. Czego teraz oczekujesz, rozgrzeszenia za swoje decyzje? Drugiej szansy? Bo nie za bardzo rozumiem. Zrobiłaś to świadomie i teraz źle się z tym czujesz. A jak podejmowałaś tą decyzję, to czułaś się dobrze? Znając przynajmniej podstawowe konsekwencje, jakie za sobą to poniesie? Jeżeli twoje pożądanie wzięło górę nad twoją wolą to nie żal się teraz wszystkim na to co się stało, ale możesz się pożalić na to, że jesteś słaba. Czy powinnaś dalej nad tym myśleć? Nie wiem... Straciłaś dziewictwo, więc raczej nie da się o tym nie myśleć, tym bardziej że straciłaś je z osobą, która zapewne ma cię gdzieś. Możesz porozmyślać. Może w przyszłości unikniesz sytuacji oddawania swoich dóbr ludziom, którzy mają cię w głębokim poważaniu.

Gość fajnieeeeeeeeeeee
kiedy nastepna imprezka? a moze wpadniesz na moja? zabierz kolezanki :)

Gość Pseudoliszajka
kolejna dziwka. Jak mozna byc taka szmata aby dawac po pijaku?!

Po porstu chciałam to z siebie wyrzucić ... I poznać wasza obiektywną opinię na ten temat ... W sumie pomimo tego , że czuję się dziwnie i może mieć to różnie konsekwencje to chyba nie żałuję bo od dawna tego chciałam i w końcu poznałam jak to jest ...

Pseudoliszajka - dziwka ? mówisz o sobie :) Pewnie masz 14 lat i 10 razy pod rząd wracałaś z dyskoteki na czworaka bez majtek a teraz się wymądrzasz .

Gość XxWenusSsxX
przestancie ja dołowac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pseudoliszajka
Nie dawalam i sie szanuje. Dalas dupy po pijaku i oczekiwalas ze pochylimy sie nad toba, poglaszczemy po glowce i powiemy "och biedna mala. Wykorzystal ja bo byla pijana". Zachowalas sie jak dziwka i tyle. Mozesz mnie obrazac ale nie zmini to tego ze DALAS DUPY PO PIJAKU! NOZ KURWA! Trzeba przyznac ze Giertych mial dobra reke do takich smieci jak ty. Zero tolerancji dla kurestwa

Gość XxWenusSsxX
Dziewczyna zrobila zle ale kazdy przeciez ma prawo do błedów szczegolnie w młodosci

Gość Prawda jest tylko jedna
sk*rwiłaś się jako niepełnoletnia i tyle, niestety. Jeszcze się tym tu chwalisz - na co liczysz, mamy ci radośnie przyklasnąć , pogratulować, czy co ? I nie strugaj teraz takiej dojrzałej, wyzywając tych którzy prawdę ci brutalnie wytkną. Inaczej tego nazwać nie idzie.

Gość Kredens z szafy
Tak, tylko widzisz wiele błędów da się naprawić. A ona dziewictwa już raczej nie odzyska, a zdaje się o to się tutaj rozchodzi.

Gość XxWenusSsxX
moim zdaniem ona ma po prostu poczucie winy

Gość XxWenusSsxX
przeciez na tym sie swiat nie konczy

Gość Kredens z szafy
Świat - nie. Pewien rozdział życia - tak.

Gość XxWenusSsxX
masz racje ale widac ze zrozumiala bład. wiecej tego nie zrobi

Gość Maniek z roli
Jak chcesz to mogę Ci na powrót scalić błonę dziewiczą ... moją lutownicą :D

Gość Antonia1616
Myślicie , że jest mi z tym łatwo - tym bardziej , że jutro wszyscy juz będą o tym wiedzieć. Jeżeli macie mi ubliżać od dziwek i bóg wie czego jeszcze to proszę o nie wypowiadanie się , nie znacie mnie , nie wiecie jaka jestem więc nie macie prawa mnie oceniać ... to boli

Gość Kredens z szafy
Lol. No dziewictwa na pewno więcej nie straci. To jak z 18 urodzinami. Ma się je tylko raz w życiu - jak się ich nie urządzi tak jak się chce, to można mieć tylko złudzenia że odbije się to sobie w 20, czy 30. Ale tego się już nigdy nie odzyska.

Gość XxWenusSsxX
antonina nie rzejmuj sie tak tym. powiedz ze to jest twoja sprawa, ale niestety fakt faktem milo nie bedzie. a moze bedziesz mogla bradziej liczyc na znajmoych niz myslisz.

Gość chodz to cie przytule
.... żartowałem, aaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaaa dziwka

Gość XxWenusSsxX
tak dziewictwa 2 raz nie straci ale juz sie nie pusci na nastepnej imprezie