Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antonina1616

Dziewictwo

Polecane posty

Gość Maniek z roli
Takiej lutownicy jak moja napewno nie masz :P

Gość Kredens z szafy
Ale to że się nie puści już nie ma większego znaczenia, bo straciła już to, co mogła stracić tylko raz. Ok, nie puści się - nie będzie dalej wchodziła na drogę panien lekkich obyczajów. Nie powtórzy już tego błędu, bo nie ma szansy na jego powtórzenie, nie ma szansy na jego naprawę. Nawet jeśli z tego wyciągnie konsekwencje to w jej przypadku niczego już nie zmieni. Może tylko przestrzec innych.

Gość Juliano
Myślę, że gdy już jest po fakcie to nie warto zbytnio się zamartwiać. Zresztą chłopak ci się przecież podobał...

Gość Pseudoliszajka
Jeszcze zalezy jak mu sie oddalas. Bo istnije mozliwosc ze wcaz jestes dziewica ANALNA. Chociaz pewnie wystraczy poczekac do nastepnej imprezy

Gość XxWenusSsxX
nie ma za co antonina. moim zdaniem kazdy ma prawo do bledow mlodosci. ja tez bylam kiedys pijana i koles z ktorym krecilam 2 miesiace sciagla mi juzbluzke ale igranelam i potem zalowalalm. chcociaz nie bylam juz wtedy dziewica. a teraz nie zaluje bona koncu mi powiedzial szczerze ze tylko o to mu chodzilo i sajonara. dlatego jestem z siebie dumna ale nieweile brakowało dlatego rozumiem problem kolezanki

Gość XxWenusSsxX
jak macie bezczelnie ja dołowac i pisac w kolko to samo to lepiej nie piszcie nic. PRZEPRASZAM ZA LITEROWKI

Gość Juliano
To trochę chyba idiotyczne jak chłopakowi chodzi jedynie o błonę?

Gość Kredens z szafy
Jasne, lepiej pocieszać i mówić że nic się nie stało.

Gość XxWenusSsxX
tego nie powiedzialam ale bez ensu pisac Ty kurwo dziwko szmato puscilas sie... itp Zmieni to coś?

Jestem właśnie po rozmowie z tym chłopakiem , powiedział , że nikt sie o tym nie dowie i że zostaje to tylko między nami . Przeprosił mnie za to i powiedzial , że musze o nim zapomnieć bo ma dziewczyne i prosił żebym zostawiła także to tylko dla siebie ...

Gość Kredens z szafy
Nie, no to już jest chamstwo. Ok, może ja też trochę przeholowałem. Chodzi mi jednak o to żeby nie próbować jej usprawiedliwiać i mówić że to co zrobiła - po prostu się stało. Bo to napędza tylko myślenie wśród innych osób że "ach, najwyżej po prostu się stanie". Myśleć ludzie, myśleć!

Gość Juliano
Ja myślę, że tłumaczyć należy przed , gdy jest już po nie ma sensu "dobijać" dziewczyny, zresztą każdy przechodzi swój pierwszy raz kiedyś i za długo czekać może też nie jest komfortowo. Miałem taki przypadek ze jedna koleąanka nawet zasugerowała zeby ja pozbawic dziewictwa

Gość Maniek z roli
Pękam w szwach ... ze śmiechu :D :D :D

Gość XxWenusSsxX
poszliscie na najlepszy uklad jak mogliscie. bardzo dobrze;) zapomnij o tym co bylo i ciesz sie ze byl taki jaki byl a ze nie rozgaduje o tym ze przelecial panienke na imprezie

Gość Kredens z szafy
Akt desperacji Juliano. Dziś najczęściej jako wynik idiotycznej presji społecznej. Ale to już temat na inną rozmowę.

Gość XxWenusSsxX
juliano ty chyba jedyny laske rozumiesz z tych wszystkich facetow tutaj;p

Gość droga antonino
uslyszalas ostre slowa tutaj, moze sama forma niezbyt uprzejma - ale tresc dobra. Niestety, ale zrobilas glupstwo i juz tego nie odwrocisz. Jedyne co mozesz zrobic to wyciagnac wnioski i nigdy wiecej do podobnej sytuacji nie dopuscic...

Gość Juliano
Wenus , dzięki jeżeli tak uważasz

Gość Kredens z szafy
Chryste... Ja nie chcę jej dobijać. Chcę tylko pokazać że za niektóre błędy płaci się wysoką cenę, a można ich łatwo uniknąć. Jeżeli ona się z tym dobrze czuje i ten facet też się z tym dobrze czuje, to Alleluja i do przodu, powodzenia w dalszym życiu. Chodzi o to żeby jednak umieć przewidywać.

Gość XxWenusSsxX
no tak uwazam bo nie wiem jaki sens ma teraz nazywanie ja kurwa dziwka itd. kazdy wypije i jest inaczej. ja osobiscie po pijaku tego nie robilam chociaz zawsze chcialam sprobowac;)

Gość XxWenusSsxX
dobrze kredensie spokojnie;) masz racje po raz pierwszy dzis przynaje ci racje

Gość Juliano
Zreszta przeciez np. kazdy chlopak az sie pali do tego zeby przestać być prawiczkiem, ale dziewczyna musi byc az do nocy poslubnej dziewicą, to troche chyba naiwne ...

Gość Kredens z szafy
A tak w ogóle to gratuluję dziewczynie tego gościa. Dobrą partię sobie znalazła.

Gość Kredens z szafy
Juliano - za duży kwantyfikator. Nie "każdy", ale możesz powiedzieć "większość". Są też tacy, którzy olewają przyjęte normy i reguły i sami decydują o tym jak i kiedy stracić swoje prawictwo.

Gość droga antonino
Jesli ktos nie umie sie kontrolowac po wypiciu, to niech nie pije...Antonino, nikogo nie zabilas na szczescie, ale mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe ze to jest blad. Jestes w takim wieku, ze dojrzewasz emocjonalnie. Powinnas teraz przezywac zwiazki emocjonalne, a w seks wchodzic dopiero, kiedy zaufanie do danego czlowieka osiagnie juz wysoką granice. Tak powinno wygladac zycie uczuciowe czlowieka mlodego, nastoletniego (moim zdaniem). Na takie rzeczy jak seks z kims, do kogo czuje sie tylko miete jest czas, ale to za jakies kilkanascie lat, kiedy czlowiek jest juz dorosly i swiadomy swej seksualnosci.

Gość Prawda jest tylko jedna
że dziewictwo nie odrasta, a od kur*stwa można się powstrzymać !

Gość XxWenusSsxX
haha no gratulacje rowniez ode mnie ;)

Gość Juliano
Szczerze mowiac watpie w "swieta" postawe osob ktore zbyt moralizuja nt. seksu