Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzowiarygodnynick

krwawienie po stosunku-czy ktoś się wypowie?

Polecane posty

Gość bardzowiarygodnynick

dręczy mnie pewna sprawa...a mianowice krwawienie po stosunku.nie było niby ku tem podstaw-nie jestem dziewicą,ostatnio u ginekologa była kilka tygodni temu,podczas badania i odczytywania wyników nic nie znalazł,nie mam również żadnych problemów z ukladem moczowym(również badania wykonane kilka tygodni temu)nie kochałam się ''gwałtownie,ostro'' a kilka godzin po stosunku zobaczyłam po wizycie w wc takie ciemne ''kluski' z krwi.pobolał mnie brzuch kilka godzin,stwioerdziłam że jeśli nadal będzie boleć i będę krwawić to pójdę do lekarza(kiedy to się stało była sobota,brak otwartych przychodni) jednak kluski i ból brzcha ustąpiły w tym samym dniu wieczorem..jestem młodą,zdrową osobą,mąż również,zażywam tabletki anty Cilest,kiedy to się stało byłam ok 2 tygodnie po miesiączce.założyłam temat,bo szukałam na necie odpowiedzi na moje pytanie ale tam tylko książkowe przykłady a ja bym chciała poznać opinie kobiet którre być może miały coś podobnego..

Gość nika1234
w moim przypadku to była nadżerka, ale skoro byłaś nie dawno u ginekologa tzn. ze wszystko ok. Inną przyczyną mogą być krwawienie owulacyjne, ale ty znowu bierzesz tabletki wiec nie mam pojęcia co się dzieje. Myśle ze najlepiej iść do ginekologa jak sie to powtórzy

hmm .. moze poprostu cos z miesiaczkowaniem ci sie pierdzieli ; / ? mialam cos podobnego ale kilka dni potem dostalam okresu ... dziwne to dla mnie bylo :) najlepiej idz z tym do lekarza wyjasnij sprawe on ci powie co masz robic pozdrawiam ;*