Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużniemogę

nie znosze ludzi, ktorzy nie szanuja USA

Polecane posty

Gość jużniemogę

USA mozna nie lubic bo to , tamto, ale nie szanowac albo nienawidzic UsA teraz to moga tylko WYBRANI. Jak ktos nie jest wybrany i nie szanuje USA to zostanie w tym czasie potepiony przez Boga bo tam jest najwyzsza wartosc. To jest panstwo dla kazdego - niby - ale dla kazdego. :classic_cool:

Gość jużniemogę
w Polsce kazdy powinien szanowac USA jak jest obywatelem Polski, kto nie szanuje USA - pijdzie w kociol. I tyle. A ateista pierwszy. Zas czyszczenie Poloni zaczna od Kanady ja mysle - moge nie miec racji, ale... :( Ja szanuje USA i tyle.

Gość USA bylo i jest
panstwem dla bogatych bialych, kreatywnych ANGLOSASOW i ZYDOW. kazdy inny jest brudnym meksem czy z pl, czy z chorwacji czy z samego mexyku. i niekogo to ani nie dziwi ani nie burzy, nawet samych polakow, mexow i innych ludzi 3 kategorii zyjacych w USA.

Gość co u alicji
:D

Gość jużniemogę
No nie wolno sie wyrazac xle o panstwie, ktore cie przygarnia i nalezy sie tam zachowywac bo inaczej - w pierdel. Za zlamanie zasad kulturowych w kic sie pojdzie - za naruszenie zasad w panstwie. Takie cos jak bachleda to tepic - nie jest obywatelka - esktradycja , placi jej panstwo i koniec. Po prostu na drugi raz policja i placi polskie panstwo za zdemoralizowana gwiazde. I jej menel to samo. Tak sie chyba beda moralizowac teraz. Po prostu rzad zaplaci za meneli ktorych wysyla i tyle.

Gość sisila
a ja nie znoszę Polaków, którzy jak tylko zadomowią się w innym państwie, mówią o Polakach "polaczki" :o

Gość jużniemogę
Ciekawe czy gwiazda bedzie musiala miec wize czy nie ale chyba bedzie dalej tak czy siak ale za zlamanie zasad kulturowych pewnych , zasad panstwa, za zlamanie konstytucji pojda w pierdel na drugi raz. Oni maja konstytucje to powinni sie za nia teraz wziac ja mysle i powpisuja se tam ich wartosci, sprawdza wszystko i z racji konstytucji powyrzucaja czubasow i tyle. Ze dzialaja przeciw konstytucji USA, a zatem sa przestepcami i tyle.

Gość jużniemogę
Ja osobiscie boje sie Polakow. Czuje strach przez Polakami. Z szacunku bo mnie zgnoili i gnoja dalej. Ale zachod i USA sie was nie boja. Oni sie boja Arabow, a ja sie znowu nie boje Arabow bo duzo z nich rozumiem uwazam. I tyle. Zydow zas nienawidze i tego zmienic nie umiem na dzis. Tak jak rodziny mej i tyle :(