Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tequila sunrise forever

dwudniowy wypad w Polskę - podróż poślubna

Polecane posty

po ślubie niestety nie możemy wziąć dłuższego urlopu niż 2 dni,a strasznie chcielibyśmy przeżyć te pierwsze małżeńskie chwile w miejscu nietypowym, innym niż nasze mieszkanie czy domy rodziców. czasu jest mało, dojazd też czas zabiera, a nam trudno się zdecydować, co wybrać - ja należę do "wygodnickich", chętnie wypoczęłabym gdzieś w spa, natomiast mój przyszły mąż jest raczej z grupy "traperów" ;) oboje jesteśmy jednak skłonni ustąpić na rzecz drugiego. poszukujemy niezapomnianego miejsca z sympatyczną atmosferą gdzieś w pasie gdańsk-warszawa, ewentualnie mazury. macie jakieś propozycje? pamietam, że kiedyś natknęlam się na artykuł o gospodarstwie agroturystycznym, gdzie można bylo nauczyć się np. wyrobu filcowych szali itp., nie mogę teraz tego znaleźć. pomożecie? :)

troche daleko bo pod Krakowem ale polecam pensjonat pan tadeusz w Lanckoronie wrazenia napewno beda niezapomniane

Gość to ja polecam
Bylam z mezem, niestety nie na podroz poslubna (bo jeszcze nie znalismy),wiec polecam stajnie Iskra - jesli macie ochote zasmakowac jazdy konnej- w Sztumskim Polu (niedaleko Malborka) Tylko - zalezy w jakim miesiacu - nie polecam latem, bo maja wtedy kolonie.. I raczej nalezy miec samochod - kiepski dojazd zwykla komunikacja. Plusy - wg mnie - niedrogo, dobre warunki, piekna wies w lesie (ale to moze byc i minus, dla ludzi lubiacych sklepy), genialne jedzenie, dobrzy instruktorzy jazdy konnej, stoly bilardowe i ping-pong. Jest tez (dodatkowo platna) sauna z tego co pamietam.

EvaVentt- pochodzisz z tamtych okolic czy byłas tam moze? bo ja mam tam calkiem niedaleko i wydaje mi sie, ze to ciekawe miejsce:)