Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CooLGirl23___

Pytania do mężczyzn (potraktujcie to poważnie)

Polecane posty

Gość CooLGirl23___

Cześć mam do was pytanko a mianowicie jak odróżnić normalną dziewczynę od panny lekkich obyczajów??? A raczej czym wy się sugerujecie w tej klasyfikacji ??? Dlaczego gdy jak widzicie laskę o 3 w nocy w mini,pończochach samonośnych to od razu w głowie wam się przewraca i wyobrażacie sobie Bóg wie co? alb0 zbieracie się na "odwagę" i wypalacie "Ej masz ochotę na sex"???

Gość CooLGirl23___
Dodam, ze za numerek biorę 100 zł, bez gumy 150 :)

tak już jest i tyle :P ponieważ żadna normalna dziewczyna nie chodzi o 3 w nocy w mini i samonośnych pończochach

wiem co mówie :) normalne i pożądne dziewczyny nie chodzą na dyskoteki po nocach i nie wracają do domu nad ranem :P

Gość CooLGirl23___
Ehhh głupi podszyw !!! wracając do tematu czyli wychodzi na to że przyzwoitość kobiet oceniacie na podstawie ubioru ???

Gość tu nie ma MĘŻCZYZN
więc nie otrzymasz odpowiedzi na to pytanie:P

Taaa normalne dziewczyny zamiast na dyskoteki chodzą do kościoła. A dyskoteki urządzają przy "Barce" albo śpiewają gorzkie żale (a że takie disco urządzają o rano to i w domku są na góra 17 bo o 18 trzeba różaniec odklepać...:D

CooLGirl23___ -> najpierw to po ubiorze się poznaje aczkolwiek takie poznanie może być omylne ;)

o chryste panie / -> co innego jak idzie ubrana jak na dyskotekę a co innego jak idzie bardziej rozebrana niż ubrana

Gość CooLGirl23___
Że hę???? Ja od X czasu jestem abstynentką (a na dysce piłam tylko mineralkę). Mój sposób zachowywania był całkiem normalne po prostu szłam przed siebie (w stronę domku) każdą napotkaną osobę spokojnie mijałam a i tak sporo kolesi zaproponowało mi sex. Więc może mi to ktoś wyjaśnić ???

Gość prosta odpowiedz
jesli laska ma tak krótką spódnicę że widać ze ma na sobie pończochy a nie rajstopy....i do tego szwenda sie po mieście w nocy...sama...

Gość prosta odpowiedz
muszisz mieć kurewski wygląd paszczy i pasudny gust pewnie całość czyli makijaż, fryzura i ubiór sugerowały że jesteś tania dziwką

Gość CooLGirl23___
O mamo miałam na sobie miniówkę i pończochy samonośne (bo nie lubię rajstop) w miniówce lepiej się czuję niż w spodniach więc czemu mam nie nosić ?? a co do makijażu był normalny (średnio dyskotekowy) moje zachowanie też było normalne ( z natury jestem spokojną osobą w gruncie rzeczy średnio towarzyską).