Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaaa

brakkrwawienia z odstawienia

Polecane posty

Gość Smutnaaaaaaa

Drogie Panie:) Mam prblem ponieważ dziś jest 8 dzięn czyli muszę wziąść tabletke (Novynette),a nie wystąpiło jeszczwe krwawienie, przez 1,5 dnia leciał mi ciemny śluz tylko;/ i nie wiem co robić. Tabletki z pierwszego opakowania brałam reguralnie(2 razy miałam spóxnienie do 1 godziny zamiast o 20 wziełam przed 21)Wcześniej brałam mic21 i nie miałam takich sytuacji. Czy wam też się tak zdarzyło?prosze o odpowiedz bo nie wiem czy zażyć dziś tabletke czy nie. Z pozdrowieniami Smutna

Gość bojabojaboja
Takie znalazłam informacje, może będą pomocne. "Sporadycznie w czasie przerwy w przyjmowaniu tabletek może nie wystąpić krwawienie miesiączkowe (przyjmowanie preparatu można kontynuować jedynie po wykluczeniu ciąży). Wskazaniem do przerwania stosowania są: brak krwawienia w przeciągu 2 kolejnych cykli"

Gość Smutnaaaaaaa
Dziekuje ci bardzo:)No mam nadzieje że bede w takiej sytuacji....że to nie jest....ciąża:(((Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje:*

Gość do smutnaaaa
teoretycznie nie powinnaś być w ciąży biorąc tabl. na prawie 100% ale sugerowałabym zrobić test tak dla świętego spokoju, żebyś maiła pewność. przynajmniej ja bym tak zrobiła, bo w innym przypadku by mnie to dreczyło. Pozdrawiam

Gość Smutnaaaaaaa
Tak właśnie zrobie, ide dziś z mężem na zakupy to kupie jakiś test i się upewnie, bo w razie czego nie wybaczyłabym sobie trucia dzidz...ale mam nadzieje ze wynik bedzie negatywny bo to jeszcze nie czas dla nas na dziecko:(