Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość That's it

UWAGA...!!! OTO ZDRADA...!!!

Polecane posty

Gość That's it

Najczęściej trwa to długi czas zanim zorientujesz się, co jest grane, ale to się da wyczuć: Zaczął zachowywać się inaczej, jest bardziej nerwowy niż kiedyś. Bywa złośliwy, uszczypliwy, stwarza powody do kłótni. Miej oczy szeroko otwarte. Prędzej czy później się zdradzi, bo kłamstwo ma krótkie nogi! Brak uwagi twoją osobą: (jest zakochany w kimś innym). - Nagła zmiana trybu dnia. - Jest wiecznie zamyślony, żyje jakby w innym świecie. - Kilka razy powtarzasz zdanie zanim dotrze, że to do niego mówisz. - Niechęć do rozmowy, natomiast jak przyjdzie kumpel jest pełen energii. Agresywne reakcje w stosunku do ciebie: (usiłuje zagłuszyć wyrzuty sumienia, ma poczucie winy) - Obwinia ciebie za wszystko. - Szukanie dziury w całym. - Pretensje o byle co. - Wytykanie, czego nie zrobiłaś. - Nagle dostrzega u ciebie same wady. - Uważa, że ty masz wszystko gdzieś. - Często dochodzi do awantur w zasadzie o nic. - Porównuje, jaka byłaś kiedyś. - Stara się wzbudzić w tobie poczucie winy. - Coraz bardziej mu przeszkadzasz. Unikanie kontaktów seksualnych: (nie chce zdradzić tej drugiej) - Wyszukiwanie pretekstów, że niby nie ma ochoty na sex. - Jest wiecznie zmęczony. - Nagłe wybuchy złości w łóżku. - Prowokuje ciebie do agresji. - Obrażanie się z byle powodu. Dziwne telefony. - Dużo głuchych telefonów albo pomyłek, kiedy ty odbierasz telefon, itp. - Nie wyciąga telefonu komórkowego z kieszeni. - Zabezpieczenie przed przeglądaniem jego komórki. - Wyłącza w nim sygnał. - SMS-y treści erotycznej tłumaczy np. "ktoś się pomylił, przecież ja wczoraj byłem u Tomka". - Ukradkiem spogląda na telefon. - Podczas rozmowy wychodzi z pokoju, ścisza głos. - Dyskretnie ci się przygląda, czy czasami czegoś nie usłyszałaś. Samotne wyjścia o dziwnych porach, niby to do kumpla, itd, itp... ZNASZ TO...???

Tak tak nakręcaj dalej spirale podejrzliwości, ja już mam spie*dolone 2 związki przez takie węszące kobiety które całe lata myślały że je zdradzam i z pasją wyszukiwały wszystkich pomysłów jak mnie przyłapać. A co najlepsze żadnej nigdy nie zdradziłem 🖐️

Gość ropartyodparty
trutu tutu majtki z drutu...

Gość taaaaaaaaaaaa
nauczyciel seksu, twoja ksywa mowi sama za siebie, frajerze :-D 🖐️

@taaaaaaaaaaaa zważ na słowa, nie rozmawiasz ze swoim ojcem kretynie Akurat seksu je nauczyłem ale chyba aż za dobrze bo bały się że naucze też inne. Chory świat 🖐️

Gość no musisz miec cos z
frajera, skoro zwiewaly od ciebie :classic_cool:

Gdzie ja napisałem że zwiewały, swoją zazdrością wyprowadzały mnie z takiej równowagi że musiałem kończyć te związki choć tego nie chciałem bo obie kochałem.

Gość nauczyciel seksu XXXX
widocznie tylko to masz do zaoferowania

Gość no tooooo
z nimi bylo cos nie tak. moze byly DDA? albo ktos ich w zyciu nie kochal w dziecinstwie?? takie traumy maja wplyw na zycie i zwiazki. neurotyzmu nie nalezy lekcewazyc

Gość sensimila
moj jest taki od jakiegos czasu niby to z innego powodu ale juz sama nie wien:(

Gość KJBCEV
moj byly taki byl no i co?? sprawdzilo sie w 100%, ale to dobrze, teraz zaczyna sie u mnie pelnia szczescia

Gość hmmmmmm;/
normalnie ja tak robie ale oprocz numeru z telefonem a wcale faceta nie zdradzam i znikim innym sie nie kontaktuje.. wiec nie kazdy objaw oznacza odrazu zdrade

Gość ale to jest dla
facetow, a nie dla kobiet, bo baby inaczej sie zachowuja, gdy zdradzaja