Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie mmm

Co myslicie o takiej sukience i butach na wesele

Polecane posty

Sukienka okropna- jak prosto z jakiegoś targu. Buty tez nie rewelacja. No i całkiem na czarno na weselu będziesz się wyróżniać. TO wesoła okazja a nie pogrzeb.

Sukienka śliczna buty też ja bym wybrała szal a kiedy ślub (jaka pora roku?)

Gość co sadzicie mmm
Nie podobają mi się kolorowe sukienki a w białej też nie wypada... Wesele koncem czerwca

Gość ej powiedz
nawet jak chcesz czarna koniecznie to zapewne znajdzie sie milion ciekawszych. ta jest tandetna :O

Gość co sadzicie mmm
Kant nie podoba mi się :) To mnie załamałyście :( serio tandeta? żadna mi się nie podoba...

Suknia moim zdaniem nie nadaje się na wesele, po pierwsze jest czarna a poza tym trochę zbyt wyzywająca. Wesele to miejsce na ładne, lekkie koktajlowe sukienki a nie na strój rodem z nie najlepszej dyskoteki. Buty również mi się nie podobają, zbyt dużo świecidełek.

Gość Uważam, że te kapcie za
cholerę do tej koszuli nocnej nie pasują :O

Wy tak na serio z tymi "sukienkami" ? pasują raczej do wiejskiej remizy ( ten satynowo- świecidełkowy styl) ale każdy ma inny gust.... Ja tam się nie znam bo dawno na weselu byłam ale wolałabym coś zwiewniejszego , delikatniejszego: http://allegro.pl/item973984891_maritt_2010_n_i_l_a_38_srebro.html http://allegro.pl/item974097803_przepiekna_zwiewna_biala_sukienka_r_l.html

sukienka mi się nie podoba, poza tym po cenie wnioskuję, że super jakość materiału to nie będzie. no i ten rozmiar uniwersalny i skład (95% Polyester 5% Elasthane). co do koloru to nie uważam, że nie wypada ubrać się w czarną sukienkę na wesele. w końcu na wielu pogrzebach byłam i na żadnym nie widziałam żałobników w małej czarnej tudzież czarnej balowej sukience :P moja świadkowa była na czarno i świetnie się prezentowałyśmy - ja jasna, ona ciemna. co do butów to na oko mogę Ci powiedzieć, że nie będą wygodne i po godzinie będziesz miała obtarte nogi :P

z tych wszytskich propozycji nie podoba mi się ani sukienka autorki (buty do kitu, strasznie jarmarkowe + podczas tańców palce będa zdeptane), ani propozycje czarnej porzeczki (w tkaich sukienkach na wesele nie da się tańczyć ani zrobić luźniejszego kroka a najlepiej to stac sztywno) natomiast bardzo fjane sukienki zaproponował cukierasek i ja bym poszła w tym kierunku :) autorko, przeciez sukienka nie musi być albo biała, albo czarna. a tysiące innych kolorów?

Gość karoooolajnnaaa
wiocha na całego...

Gość lolo3000
ja ci powiem tak. sukienka jest ladna i buciki tez. a te co tu pisza to tylko krytykowac potrafia ze tandeta ze wiocha ze kicz. to wy promujecie tandete i kicz swoimi wypowiedziami. one nnigdy nic nie potrafia pochwalic:) nie sugeruj sie nimi za bardzo bo to ty masz lanie wygladac i tobie ma sie podobac

ja ci powiem tak. sukienka jest ladna i buciki tez. a te co tu pisza to tylko krytykowac potrafia ze tandeta ze wiocha ze kicz. to wy promujecie tandete i kicz swoimi wypowiedziami. one nnigdy nic nie potrafia pochwalic:) nie sugeruj sie nimi za bardzo bo to ty masz lanie wygladac i tobie ma sie podobac

jeżeli pytanie brzmi "CO MYŚLICIE o takiej sukience i butach na wesele?" to chyba logiczne jest, że autorka potrzebuje porady, a my wyrażamy własną opinię? jakby dziewczyna byłaby zachwycona swoim zestawem to by nie pytała na forum... a tak ma rozeznanie i niestety skoro przeważają oceny negatywne to jest to informacja dla autorki, że coś jest nie tak w zaprezentowanym stroju i powinna pomyśleć o innym. lolo3000 --> może Tobie podoba się sukienka z linka, ale nie możesz krytykować wszystkich którzy sądzą inaczej. a co do szerzenia kiczu i tandety w wypowiedziach... tandeta to jest obrażanie dobrych ludzi, którzy chcą uchronić dziewczynę przed wyskoczeniem w tej szmatce i niewygodnych buciorach :P

Gość Guanina
a może pomyśl o ciemnym graficie, szarym, brązie, zawsze to lepiej niż czarny albo czarna sukienka z jakimiś kolorowymi elementami

Gość ja osobiście bym
tego zestawu nie założyła , nie podoba mi się ani sukienka ani buty , ostatnio na weselu byłam we wrześniu i powiem wam że najwięcej było właśnie czarnych sukienek - w tym jedna moja hehe , tyle że każda kobieta tą czerń czymś ożywiła - albo koralami , albo szalem albo bolerkiem i miało to swój urok

hmm chyba się dzisiaj coś z kafe dzieje, bo napisałam post, wyświetlił mi się i... zniknął! więc jeszcze raz: jeżeli pytanie brzmi "CO MYŚLICIE o takiej sukience i butach na wesele?" to chyba logiczne jest, że autorka potrzebuje porady, a my wyrażamy własną opinię? jakby dziewczyna byłaby zachwycona swoim zestawem to by nie pytała na forum... a tak ma rozeznanie i niestety skoro przeważają oceny negatywne to jest to informacja dla autorki, że coś jest nie tak w zaprezentowanym stroju i powinna pomyśleć o innym. lolo3000 --> może Tobie podoba się sukienka z linka, ale nie możesz krytykować wszystkich którzy sądzą inaczej. a co do szerzenia kiczu i tandety w wypowiedziach... tandeta to jest obrażanie dobrych ludzi, którzy chcą uchronić dziewczynę przed wyskoczeniem w tej szmatce i niewygodnych buciorach :P

Gość
bardzo fajny zestaw

Gość Guanina
ja też byłam kiedyś na weselu w grudniu w czarnej sukience, ale kiedy byłam na weselach w miesiącach letnich, czerwiec, sierpień to powiem szczerze, że dominowały kolorowe sukienki, może była jakaś czarna, ale osobiście nie pamiętam, żeby taka była

Ciemne i czarne sukienki to można zakładać późną jesienią a nie początkiem lata.

Gość kwoka sroka
druga sukienka z linku porzeczki: OU JE!!! BORSUCZYCA ŻYJE, a tak się martwiłam że coś jej się stało.

Gość co sadzicie mmm
Dziękuję za odpowiedzi :) Więc mój zestaw odpada. Będe musiała szukać czegoś innego. Te sukienki które wkleiłyście dziewczyny średnio mi się podobają. Bardzo ładna jest ta biała zwiewna i myślałam nad nią ale ona nie ma ramiączek a ja mam małe piersi (prawie w ogóle ich nie mam :p) i nie miałaby się na czym trzymać :D ale jest bardzo ładna. Możecie wklejać jeszcze jakieś linki, może któraś przypadnie mi do gustu. Szczerze mówiąc, nie bywam na weselach i nie wiem co jest modne a co nie.

Gość Zamiast
Śliczna ta z Asosa ale w czasie tańca będziesz prezentować bieliznę gościom weselnym;-) Wygląda na bardzo podnoszącą się w czasie tańca:-D