Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

jakie prawdopodobienstwo.............

Polecane posty

kocham sie z moim chlopakiem juz prawie od roku. to co robimy nie jest zbyt odpowiedzialne bo nigdy nie ma gumki od samego poczatku stosunku tylko dopiero pod koniec a wczesniej moj facet musi sie powstrzymywac (czasem nawet na chwile sie zatrzymac). Teraz jestem w takim stresie ze szkoda gadac , obiecalam sobie ze teraz juz nie bedziemy tak robic tylko wlasnie boje sie czy juz nie jest za pozno. Powinnam dostac juz okres a nic nie wskazuje na to ze go dostane;/ On nigdy nie skonczyl w srodku bo zawsze zdazyl sie powstrzymac...moze gora trzy razy skonczyl bez gumki ale nigdy w srodku. Jakos i tak sie obawiam ciazy:( co o tym myslicie? mam powody do stresu?:( pomozcie

Gość ja powiem tak......
tak są powody do stresu ...jest duże prawdopodobieństwo że możesz być w ciąży

Gość huehue4332
a wlasnie ze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy jest ZEROWE! jak nie spuscil sie do srodka to niemozliwe zebys byla1

huehue4332 -> a o tym że na chwile przed wytryskiem wydobywa się trochę spermy to nie słyszałeś/łaś?

Gość scaafsdgaah
ten kto napisał że prawdopodobieństwo jest zerowe to niech się dokształci a przede wszystkim niech się nie udziela o rzeczach o których nie ma pojęcia bo i tu autorka się zmartwi ale prawdopodobieństwo jest bardzo duże ponieważ w wydzielinie która jest u faceta w czasie podniecenia również są plemniki i tak samo zdolne do zapłodnienia jak w spermie

wiem wiem moja glupota ale mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy i nigdy tego bledu nie popelnie;/ a teraz cholernie sie boje i czekam na okres

Gość nie słuchaj levviatana
tego prawika , co on tam wie o seksie :o

okres nie jest wyznacznikiem czy jesteś czy nie bo może się pojawiać nawet do 3 miesiąca ciąży

Gość scaafsdgaah
ja jak zaszłam w ciaże to rzeczywiście pomimo że byłam w ciąży to miałam jeszcze 2okresy więc zrób sobie test

Gość Ewa eNKeja
takich rozpłodowych i młodych POlaków potrzebuje nasze starzejące się społeczeństwo! kopulujcie się i rozmnażajcie polki i polacy!

Gość jjkjkkk
ale ja nie mam regularnych miesiaczek wiec moze mozliwe jest to ze sie spozni...

ale ja nie mam regularnych miesiaczek wiec moze mozilwe jest ze mi sie spozni...

Gość żenada jak nic
po co pytasz na forum, na gumki Was nei stać, na test Was nie stać...pytanie czy na dziecko będziecie mieć kasę ? rodzice Wam pomogą, jakie mają wyjście, nei nauczyli niczego dzieci to teraz wnuka muszą chować

jak to na gumki?????????? przeciez pisze wyraznie ze uzywamy prezerwatyw tylko ze nie tak jak trzeba bo dopiero na koncu;/ a jesli chodzi o test to uwazam ze jeszcze troszke sie trzeba wstrzymac