Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona tym

dlaczego nie dochodzę?

Polecane posty

Gość zmartwiona tym

Witam, prosze nich ktos przeczyta to co napisze, i moze ktos mi coś podpowie... Jestem z chlopakiem 4 lata, od zawsze w lozku Nam sie ukladalo, a ostatni ja przestalam dochodzic.. Odstawilam niedawno tabletki i ochote mam na sex czasami 3 razy dziennie, ale co z tego jak i tak nie dochodze, nie wiem dlaczego moj chlopak robi wszystko co moze, a ja nei wiem dlaczego.... Może to miec cos wspolnego z tym ze sie masturbuje od czasu do czasu? Bo mojemu chlopakowi jest przykro i mi zreszta tez... Co moge zrobic by bylo Nam w lozku lepiej i zebym moze zaczela dochodzic.. prosze o jakas kompetentna wpowiedź:(

Gość perwas
Podaj gg to ci odpowiem wyczerpująco

Gość a ja to
takie odpowiedzi są najlepsze, nie ma to jak pomoc drugiemu człowiekowi...

a jak brałaś tabletki to nie miałas problemu z dochodzeniem ??

Gość zmartwiona tym
jak brałam to nie miałam... ale mniej więcej w okresie kiedy je odstawiłam zdechł nasz pies, który zawsze pomagał facetowi przy naszych miłosnych igraszkach...sądzicie, że to może mieć jakiś związek? :(

Gość zmartwiona tym
nie mialam az takiego jak teraz, bo zdarzało się ze czasami nie doszłam, ale czesciej dochodzilam. a atreaz to juz na kazdy ze starych naszych sposobów nic nie dziala, podniecam sie niesamowicie, i koniec:( tylko ze jak bralam tab, to mi sie tez nie chciało tak jak teraz, wlasnie prawie wcale nie mialam ochoty,dopiero po zacheceniu narzeczonego ... :(

Gość zmartwiona tym
nie ma to jak sie podszywac

Gość zmartwiona tym
wieszam sie pod sufitem, wsadzam żarówkę w ciipę i udaję żyrandol :classic_cool:

Też uważam że to przez tabletki :)..nie panikuj pewnie z czasem wszystko sie unormuje :) mykam :)🖐️))

tylko wiecie na poczatku po odstawiniu wszystko bylo okej, a mineły już 2 iesiąc i dopiero teraz się tak dzieje.. Nienawidze podszywaczy!

Gość kobieta nocy
Hormony musza sie odnalezc w nowej sytuacji po odstawieniu antykoncepcji...wrocisz do rownowagi

jeejku pół roku??, z lekarzem uzgodniłam ze dla dobra organizmu mojego odstwię je tylko na 3-4 miesiące... TO teraz mnie zdołowałyście...:(

Gość kobieta nocy
to normalna kolej rzeczy ...odstawiamy na dwa miesiace leki ale organizm nie potrafi sie tak szybko przystosowac do zaistnialej sytuacji...

Pewnie długo je brałaś. A najlepiej to radz się prawnika a lecz się u lekarza a nie słuchaj pół doktorów na tym forum , każda kobieta ma inny organizm .

Brałam je 3lata, bez przerw a teraz musiałam odstawić bo mój organizm już świrował.... Chciałam znów zacząć brac je od lipca, kiedy wyjedziemy na wakacje, ale teraz musze bardzie do lekarza chyba isc na konsultację, dziekuje -Tomasz-

Gość brandysss
ja bym sie przeszedl do specjalisty jakby to sie dalej utrzymywalo... seksuolog to jednak seksuolog.