Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PMS 27

BRAK PMSU!!! Pierwszy raz w zyciu!?? staramy sie o dziecko??jest nadzieja??

Polecane posty

Gość PMS 27

Czesc! Moze ktos mi pomoze tutaj.....Mam problem, ktory nie powinien byc raczej problemem....Otoz jestem w 23dc, staram sie o dziecko..Owulacje mialam w 14 dc potwierdzona i dzialalismy dzien 2 dni przed w trakcie i dzien po, bardzo chcialabym aby w tym cyklu @ nie przyszla...do czego zmierzam- normalnie cierpie na straszne PMSy z reguly juz po owulacji mam straszne bole piersi, uczucie opuchniecia szcegolnei dloni i stop...a teraz tego nei ma nie mam zadnych objawowow PMS.....w niedziele powinnam dostac okres czekam cierpliwie...nie wiem czy jednak mam na co liczyc...to juz 3 cykl po przerwie w staraniach...zrobilam tez test owulacyjny, wiem ze jego zadaniem nie jest wykrywanie ciazy, ale czytalam na kilku stronach, ze 2 wyrazne kreski wykrywaly innym ciaze wczesna...co prawda wydaje mi sie dziwne, bo to 2 rozne hormony itp...u mnie pokazaly sie 2 kreski..ale to tak na marginesie, wiem, ze to nie zaden dowod ciazy, ale jestem na etapie swirowania.....dzieki za wszelkie odpowiedzi, dodam, ze nie wspomagam sie zadnymi ziolowymi lekami, ani hormonalnymi i mam regularne 28dniowe cykle

Gość więc to jest tak:
Mozesz być w ciąży, ale my tego tutaj nie stwierdzimy. Czekaj cierpliwie, a niedługo możesz zrobić badnie b-hcg, bo jest pewniejsze niż test ciążowy. Brak PMS o niczym nie musi-ale mo9że świadczyć. Jeżeli baaardzo chcesz dziecka to organizm czasem "świruje" na skutek psychiki. Oczywiście życzę, aby wasze starnia o dziecko okazały się owocne!!!

Gość PMS 27
no tak racja....do te pory raczej podchodzilam do tego tematu spokojnie po prostu mam 3 dni wolnego i mysle.....powinnam zajac sie praca i wtedy nei zadaja glupich pytan;) dzieki za te odpowuiedz...myslam, ze moze ktoras z Was miala dokladnie tak jak ja.....w takich fazach czekania zazwyczaj wariuje sie od myslenia;)