Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krumka gumka

Czy kochacie sie z partnerem podczas grozy?

Polecane posty

Gość monika_ 32
Nowy w mieście a wy pedały nie macie "dni grozy", a może macie gdy wasze popychadło(ciota do dymania) ma srakę, hmm wtedy to grozą wieje walikonie pedalskie !

Gość zetkamia
groza?miednica? chyba podkarpackie na kafeterię trafiło:P a jeśli chodzi o Twój temat, to oczywiście,ze wszystko będzie upieprzone;/ ja parę razy próbowałam,bo jak to mówią:dobry marynarz i czerwone morze przepłynie,ale szczerze mówiąc nie jest to komfortowe i juz sie nie zgadzam. fuj,wszystko w krwi i myślisz tylko o tym...no chyba że pod prysznicem albo już w ostatnich dniach...

Gość oj nie róbcie problemu
minetka z tamponem a penetracja analna proste????????????????

A ja ci powiem tyle jak kocha to zaakceptuje, nasz przypadek jest dość dziwny z tego względu że jak zaczyna mnie pieścić to przestaje lecieć ile było takich razy kiedy się wzbraniałam a on twierdził ze tam nic nie ma bez względu na dzień miesiączki czy w pierwszym czy w trzecim nigdy nic mi nie pociekło, dziwne ale tak się dzieje za każdym razem a teraz już na to nie patrze nawet jeśli coś ze mnie wypłynie to sam podjął taka decyzje i wiem że z jego strony nie będzie oburzenia bo wiem że mnie kocha i czuje to w każdym calu mojego ciała, jeśli dwoje ludzi doskonale się dopasuje to są w stanie zaakceptować siebie takimi jakimi są, kobieta jest kobietą a mężczyzna mężczyzną , ciało jest ciałem i rządzi się swoimi prawami na które nie mamy czasem wpływu.

Gość upupupupupuppp
upupu

Faceci lubia krew i brudy! podnieca ich to ze jest pelno krwi czuja sie wtedy panami fantazjujac ze on ci tak cipe rozerwal do krwi!sa na tyle zboczeni ze lubia krew lizac nawet.........potem ida do lodowki i siegaja po jedzenie.Faceci sa tak obrzydliwi ze by kazda 1 lepsza prostytutke obszczana i obsrana na ulicy wyruchali.Dziura jest dla nich dziura oby tylko wlozyc i zamoczyc nie wazne czy smierdzi czy plesnieje oni to uwielbiaja:)

Gość GROZA?????
Weszłam TYLKO dlatego na ten topik, bo byłam bardzo ciekawa co to jest ''groza''. Teraz już wiem. Wiem również jaką wybujałą wyobraźnie mają dziś dzieci

ech... groza na miesiaczkę... nowe okreslenie godne zapamiętania... w sumie młodziez na blondynki teraz pustak mówi... więc czemu się tu dziwic... ja kocham się z mężem jak ma okres ale analnie z reguły... nie lubie jak mi cieknie po nogach krew...

Gość monika_ 32
wracając do tematu to u mnie jest tak - mój facet jak robi mi minete kiedy mam okres to po tym wygląda jak z filmu grozy