Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

długa noga

orkiestra-koszty

Polecane posty

Gość mn.
na 1 dzien - 2000zł

Gość ona ha
ja właśnie się zastanawiam nad pewna i wyjdzie mnie 4500 za dwa dni 3600 wesele + poprawiny 1000 wydaje mi się to za dużo, w porównaniu do tego co osoby wyżej piszą

Gość dajcie namiaryyyy
Dajcie namiary na zespól za 2000 zł żeby zagrał w Warszawie.Wszędzie gdzie pytam cena nie spada ponizej 3000

Gość pchela25
Polecam zespoły i djó w z Muzycznego Centrum www.kusza.org

Gość o ja pierdoleee
wydaje mi się to za dużo, w porównaniu do tego co osoby wyżej piszą " osoby wyżej mają dj , nie zespoły ewentualnie kapelę grająca z dyskietek i plików mp3

Gość lokatka
my placimy 2,5 tys za 2 dni :)

ona ha-- u nas identyczne koszta... wszystko zależy od zespołu oraz ilości osób w nim...normalne,ze jak zespół 3osobowy to weźmie mniej niż jak jest 6osób mi zależało na perkusji i aby orkiestra grała na żywo...mając wszystkie instrumenty więc musimy zapłacić więcej

Gość o ja pierdoleee
zrozumcie że są dj , zespolki i zespoły grające na żywo Jedna panna ma 2 dj i mói na to zespół a ze biorą po 700 zł to koszt = 1400 zł , inna ma 3 kolesi 2 gra na ognach i jedna babka śpiewa , wszystko z podkładów i biorą 2000 zł ( to tez raczej nie zespoł) inna koleżanka ma 5 osobowy zespół ( wokal, 2 gitary , organy , perkusja ) i ta już płaci 4500 zł za taki występ i to uważam za zespół :D

Gość lokatka
no to uscisle :P ja mam 3-osobowy zespol, 2 panow i jedna pani graja i spiewaja na zywo ;) za to placimy 2500 za dwa dni :)

Dla mnie priorytetem było żeby w zespole była perkusja- bez niej to nie zespół wg mojego narzeczonego.

Miarka...ja też koniecznie chciałam miec perkusję...bez niej to dla mnie nie zespół. Ale nie było łatwo znaleźć taki zespół, jak juz był to terminy zajęte na dłuuugo...ale udało się:) lokatka--pewnie,że 3osoby zagrają i zaśpiewają ale mają ograniczone możliwości

Miarka...ja też koniecznie chciałam miec perkusję...bez niej to dla mnie nie zespół. Ale nie było łatwo znaleźć taki zespół, jak juz był to terminy zajęte na dłuuugo...ale udało się:) lokatka--pewnie,że 3osoby zagrają i zaśpiewają ale mają ograniczone możliwości