Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chwilowa irytacja

Poradźcie ALLEGRO

Polecane posty

Mam problem ze sprzedającym na allegro. 23 marca zamówiłam coś, towar PODOBNO został wysłany 26 marca. Do dzisiaj nie dostałam paczki, miała być wysłana za pobraniem. Raz dodzwoniłam się do sprzedającego, to powiedział mi, że przedmiot został wysłany 26 albo 29 marca, ale on sam już nie wie i rozłączył się. Po tym telefonie pisałam do niego na maila na GG kilka razy , a on nie odpowiada. Prosiłam go o wysłanie mi potwierdzenia nadania paczki i od tego czasu, jak go o to poprosiłam całkiem zaczął mnie unikać. Kiedy do niego dzwonię, po dwóch sygnalach wyłącza telefon i nie mam z nim żadnego kontaktu, potwierdzenia nadania paczki też nie mam. Dzisiaj w końcu dodzwoniłam sie na jego inny nr i odebrała jego dziewczyna, stwierdziła, ze on facet jest w Warszawie i jak wróci, to sie odezwie. Ale dupa, nigdy sie nie odezwał, jak miał to zrobić. Dzisiaj na jego profilu na allegro zauwazyłam, ze ktoś wczoraj dał mu negatywa za to, ze tez nie dostał zamówionego towaru. I teraz nie wiem co z tym zrobić. Dam mu na pewno negatywa. Ale co zrobić, jak on w koncu raczy wysłać paczkę i dostane ją np za tydzień? NIE CHCE JEJ ODBIERAĆ. Zalezało mi, zeby dostać to przed świetami, bo miał być to prezent urodzinowy dla kogos, ja juz zdazyłam kupic cos innego. Wie ktoś moze, czy poniosę jakies konsekwencje, jeśli nie odbiore po prostu paczki? Może lepiej załozyc spór na allegro? Facet jest niesłowny. Od czasu, kiedy miał wysłac paczke, mineły prawie dwa tygodnie :O I to nie wina mojej poczty, bo inne paczki doszły mi w dwa dni :/