Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adymka

Czy uważasz że piegi są ładne i mam szanse na miłośc?

Polecane posty

Gość Adymka

ja już przestałam że to się może udac Mam piegi na policzkach,nosie,czole,brodzie a nawet na powiekach.Strasnie mi one przeszkadzają i nie miałam nigdy chlopaka.Obawiam się że to przez piegi.Czy któraś z Was miała piegi i macie chłopaków?

Gość Też je mam
I dokuczają mi rowieśnicy przez to. Poza tym uważają mnie za brzydką a już napewno nie znajde chłopaka. Napewno nie teraz... Może w dalekiej przyszłości gdy ktoś dotrzegnię we mnie to coś a nie moje piegi:(

Gość Piegusia81
My z piegami w młodym wieku nie mamy szans na miłość. Ja mam 20 lat i nikt na mnie jeszcze nie zwrócił uwagi. Nie wiem czemu, ale podejrzewam że to wlasnie przez piegi

Gość BarbieDePlastico
Piegowate laski maja lipe Współczuję

Gość a mi się piegi pogobaja
jakoś tak, lubię piegowate buźki i tyle.

Gość Nie obraż się
ale mi się piegi nie podobają . Ale nie powinnaś myśleć , że zostaniesz sama . Prędzej czy później kogoś znajdziesz .

mimo, że w dzisiejszym świecie dużo zależy od wyglądu, to nie znaczy, że nie masz szans na miłość! MIŁOŚĆ to uczucie, a czuje się duszą. i to wnętrze jest najważniejsze. Jestem pewna, że znajdziesz swego księcia, który zakocha się w Tobie i Twoich piegach.

Gość dril
Mi się bardzo podobają piegowate dziewczyny. Ten element bardzo przyciąga uwagę, co samo w sobie jest wielkim pozytywem (według mnie najgorzej jest być niezauważalnym). Jest jednak jedno "ale". Posiadaczka piegów musi chodzić uśmiechnięta, by nikt przypadkiem nie pomyślał, że ma z tego powodu kompleksy - w końcu żadna ciekawa osoba nie lubi się zadawać z marudami. pozdro

A pewnie, ze piegi sa ładne. Ja mam piegi i wcale się ich nie wstydze. Kiedyś niemądra próbowałam je wybielać, ale na całe szczęscie na dziwaczna mania mi minęła. Piegi sa urocze :) co innnego trądzik.. z nim walczyłam jakiś czas, i teraz tez czasami mnie prześladuje, ale mam na niego sposób - silicosan. Płatki ogórkowe i inne takie tam na piegi odstawiłam :) Trzeba siebie akceptowac, a nie próbowac na siłę zmieniac ;)

A pewnie, ze piegi sa ładne. Ja mam piegi i wcale się ich nie wstydze. Kiedyś niemądra próbowałam je wybielać, ale na całe szczęscie na dziwaczna mania mi minęła. Piegi sa urocze :) co innnego trądzik.. z nim walczyłam jakiś czas, i teraz tez czasami mnie prześladuje, ale mam na niego sposób - silicosan. Płatki ogórkowe i inne takie tam na piegi odstawiłam :) Trzeba siebie akceptowac, a nie próbowac na siłę zmieniac ;)

Gość gość
Ja mam i je kocham ,z poczontku nie akceptowałam ich ale po3 latach boomm ,kocham je , inni chłopacy z 5 klas za mną sie uganiają ps. chodze do 4kl ale mam wiedze na tem temat pozdro dla wszystkich piegusówi Roksan

Gość gość
Piegi są ładne bo pokazują że nie jestesi z ,,plastiku,, :):):):) Pozdro

Gość gość
podobno teraz robią tatuaże piegów, mi się osobiście piegi bardzo podobają choć sama ich nie mam