Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy jej powiedzieć

Kiedy powiedzieć dziewczynie o swojej chorobie?

Polecane posty

Gość kiedy jej powiedzieć

Witam Poznałem cudowną dziewczynę, rozumiemy się świetnie, od początku odwzajemnia moje zainteresowanie i daje mi odczuć. Jest jednak jeden problem... Mam pewną chorobę - niewidoczną, ale przewlekłą , nieco uciążliwą i z szansą na przekazanie w genach dzieciom... Kiedy powienienem jej o tym powiedzieć - tak by się za bardzo nie zaangązowała i nie cierpiała z tego powodu gdyby jej to nie odpowiadało ani za wcześnie - żeby się nie wystraszyła ? Mamy za sobą kilka spotkań, ale nasze relacje rozwijają się szybko- w przeciwieństwie do innych sytuacji, które miewałem. Kiedy Wy chcielibyście się coś takiego dowiedzieć od kogoś, kto stawałby się Wam bliski?

Gość jaka to choroba

Gość czy jestem dobrym detektywem
a możesz napisać na co chorujesz?

Gość czy jestem dobrym detektywem
a możesz napisać na co chorujesz?

Gość Based on
ja bym chciala zeby ktos bliski mi powiedzial jak najszybciej. przeciez ona ma prawo wiedziec-moze nie bedzie chciala się angazować jesli się dowie. powinna miec prawo wyboru.

Gość kondomik
po pierwsze tyo zależy co to za choroba, ale chyba im szybciej tym lepiej - jakby nie bylo to macie kilka spotkań za sobą

Gość jednamala
Powiedz, i nie martw się, bo jak jest naprawdę cudowna, to zaakceptuje to, i będzie chciała się zaopiekować;) trzymam kciuki:)

Gość to zalezy jaka choroba
bo moze bedzie zbagatelizowana z mety, a moze byc uznana za problem. Jeli mozesz to napisz jaka, sprobuje ocenic jak ja bym sie do niej odniosła Najlpiej powiedzc, gdy uznasz,ze sytuacja staje sie dosc powazna, jakies deklaracje, plany na wspołną przyszlosc.

Gość kiedy jej to powidzieć
jestem chory na owsiki i lenia

Gość nie doradze ci
ale u mnie niedawno wykryto , tez cos niemilego, ze swoją dziewczyną zerwałe ( bo z czasem i tak by mi już nie stawał), ale teraz juz nie mam pojęcia co robić, jezdze samochdem w kolko po miescie prawie przez calą noc. Więc lepeij zrob cos, zanim dostaniesz na glowę jak ja ;/

Gość bojabojaboja
Mi mój partner powiedział, że jest chory na samym początku znajomości. Jesteśmy ze sobą już ponad rok. Myślę, że jakby zwlekał z tym do teraz np., to tak jak ktoś napisał słusznie, poczułabym się oszukana. Nie wiem czy chciałabym kontynuować znajomość. Po prostu nie wyobrażam sobie, żeby osoba, z którą łączy mnie coś więcej ukrywała przede mną tak ważne sprawy. To w moim odczuciu jest bardzo nie w porządku. Jeśli Ci na niej zależy, to powiedz jej już przy kolejnym spotkaniu. Jak jest mądrą dziewczyną, to doceni Twoją szczerość. Jeśli zależy jej na Tobie, to nie ucieknie;] Ja jak się dowiedziałam, to go przytuliłam ze łzami w oczach i pomyślałam sobie, że to jednak rzeczywiście jest tak, że najlepszych ludzi zawsze dotykają największe tragedie i cierpienie.

Gość ertyuikl
oczywiscie powiedzieć , myslisz że ucieknie czy co?czy sie przestraszy choroby?

Gość co robic?
powiedz jej jak najszybciej zanim ty albo ona sie mocno zaangazujecie, zeby potem nie bylo megasnego rozczarowania

Gość co robic?
powiedz jej jak najszybciej zanim ty albo ona sie mocno zaangazujecie, zeby potem nie bylo megasnego rozczarowania

Gość masz na imie
Radek?