Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Encie

sponsoring.

Polecane posty

Gość Encie

czy 5 tys na mies to jest wysoka czy niska stawka? pytam bo dostalam taka propozycje.

Gość to jest dosyć
przyzwoita stawka!!!:)

Gość Encie
dziękuję za odpowiedz. i tak chyba się nie zdecyduje, nie wiem czy bym potrafila. ale bylam ciekawa jak to wygląda szacunkowo

hmm...to zależy ile godzin wchodzi w grę.

online to raczej za 7 tys:)...zapomniałeś o VAT:)

Gość Encie
co do godz to nie wiem szczerze juz się nie dopytywałam, określil to jako ok 4 spotkań na mies. Ale sama nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć. W ogole to mi się dziwne wydało tak kogoś zaczepiać i składać takie propozycje.

a tak odbiegajac od tematu to jakim trzeba byc desperatem zeby za to placic i to sporo kasy.... napewno trzeba byc bogatym heh

Gość 16teews00
ciesz sie ze tyle ci zaproponowal, bo mi ostatnio jakis palant proponowal jedynie 200 zl...zalosne

Gość tu życie jest weselsze
idjotki,,,a potem się dziwicie że faceci mają takie zdanie o kobietach!!!!!!!!!!

heh....jak 4 spotkania za 5 tys miesięcznie i do tego w polsce.....to już śmierdzi mi wywozem ciebie na obczyznę i stręczycielstwem.....pakujesz się laska w niezłe gówno...tak czy siak nie daj się zwabić bo źle skończysz...

Gość Encie
mam 23 lata.

Gość Encie
mam 23 lata, nie wiem czemu kafe szwankuje.

laska.....coś widzi mi się że pakujesz się w jakieś gówno.....oby nie skończyło się to dla ciebie wywozem z kraju i stręczycielstwem....miej oczy szeroko otwarte!....bo żaden facet w polsce nie zapłaci za 4 spotkania 5 tys miesięcznie...nawet jeśli będą całodobowe.

Gość Encie
nie wiem - szczerze się nie znam. tak powiedział. wiadomo, ze zaufania nie mam, dlatego tez tutaj pytam jak to wygląda. zresztą raczej się nie zdecyduję- bałabym się konsekwencji.

Gość 16teews00
no dokladnie tak..zaden normalny facet nie da tyle za seks chyba ze jest niesamowitym desperatem albo tak bardzo jest napalony...chociaz i tu nie bylabym pewna,mnie naprawde napalony facet dawal 500 zl ale z wieksza propozycja sie nie spotkalam

Gość jestem ciekawa jak
to wygladalo... podszedl do Ciebie obcy facet z taka propozycja??

Gość Encie
16teews00- ale 500 zł Ci proponował za mies?! do jestem ciekawa: pracuję w pewnej restauracji dorywczo i mnie zaczepił jak przyjmowałam zamówienie. ogolnie to bylo dziwne, bo on sam siedział, a jednak ludzie częściej przychodzą w towarzystwie

Gość 16teews00
faceci to sa tacy frajerzy ze czasem jak dziewczyna sie do nich usmiechnie przez grzecznosc to tak im cisnienie uderza do glowy ze nie panuja nad swoimi slowami a nawet czasami czynami. w moim przypadku to bylo tak ze obcy facet zatrzymakl sie samochodem jak przechodzilam przez ulice i powiedzial prosto z mostu co i jak, a inny znowu byl moim klientem i przy pertraktacjach na temat umowy powiedzial ze podpisze ja a nawet dorzuci pare stow jak bedzie mogl mnie dotknac itd przyklady mozna mnozyc

Gość 16teews00
500 zl za numerek,nie skorzystalam,nie mam zwyczaju brac za to pieniadze...chociaz ostatnio tak mnie przycislo przez naprawe samochodu ze sie zastanawialam ale jednak bardzo ciezko jest pojsc do lozka z kims kto jest dla mnie zwyklym gnojkiem

Gość Encie
dokładnie- u mnie też cięzko z finansami, ale chyba nie wyobrażam sobie iść z kimś do łozka= kto kupuje. ten facet, w ogole mi się nie spodobał, chociaż faktycznie się uśmiechnęłam- staram się być względnie uprzejma w pracy.

Gość bo z tym jak z yeti
Juz to widze jak nie pojdziesz , tobie az sie swiecą $$ w oczach jak kaczorowi donaldowi na bajkach.

Gość 16teews00
zadne pieniadze nie sa warte tego co bedziesz przezywac po stosunku z takim starym grzybem,a jaka masz gwarancje ze ci zaplaci te pieniadze???zadnych..faceci sa stuknieci, im bogatsi tym bardziej maja nasrane w glowach i mysla ze im wszytsko wolno