Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghikj

pytanie do facetow, w sumie do kobiet tez

Polecane posty

Gość abcdefghikj

taka sytuacja: przez nk napisalam kiedys do kolesia. Cos tam pisalismy...Pozniej kontakt sie urwal. Ale to bylo moje fikcyjne konto wiec nie wie do tej pory kim jestem i chyba go to nawet nie interesuje. Ale skubany wzial sobie moj nr gg i zyczenia napisal. to odpisalam i rozmawialismy troche wczoraj i bardzo mu sie to podobalo, zaczynamy sie poznawac, ale piszemy np. o wartościach w zyciu, filozofii nie wnikajac w to kim on jest i kim ja. No i po tym co wczoraj napisal myslalam ze pogadamy, najpierw w dzien napisal jak bylam dostepna ze by pogadal ale musi leciec. a teraz wieczorem zapytalam jak minal dzien i nic nie odp i poszedl sobie. Zla jestem kurde. Musze dodac ze on jest tak jakby zajety, moze nie przez dziewczyne (przez chlopaka tez nie), ale w pewien sposob jets zajety. Jak myslicie? Cos zle zrobilam? Zastanawialam sie czy sie nie bede narzucac, no i doszlam do wniosku ze nie skoro sam w dzien napisal ze by pogadal, aaaa wez tu zrozum facetow

Gość maruda na 102
W jaki sposób niby jest zajęty?:P Jeżeli nie przez faceta ani kobietę?:D

Gość wkurzona zlotowlosa
Gadał z tobą z nudów. Też tak czasem robię. Olej.

Gość abcdefghikj
tyle że mi nie zalezy jakos tam na nim szczegolnie tylko ogolnie o sytuacje. jak sie juz nie odezwie to nie bede pisala.

Gość abcdefghikj
a czy to wazne w jaki sposob zajety jest? no zajety i tyle.

Gość nknnnn
po prostu miał coś ciekawszego do zrobienia.

Gość maruda na 102
Śmiesznie to zabrzmiało, że jest zajęty ale nie przez kobietę ani mężczyznę. O! Chyba, że jest księdzem:P

Gość Encie
moim zdaniem glupio ze najpierw pisalas z fikcyjnego konta- a podawalas się tam za kogos innego? i ogolnie faceci mam wrazenie, ze nie przepadają za kobietami, ktore same pierwsze zagadują i ich zaczepiają.

Gość abcdefghikj
encie- to jest konto w ktorym nazywam sie xx xx. i dla niego jestem nadal xx xx, bo jak wczoraj powiedzialam mu ze chyba nie wie kim jestem, a on zapytal czy jakby wiedzial to by to cos zmienilo? powiedzialam ze nie i nadal filozofowalismy. moze dlatego ze, bedzie ksiedzem - brawo marudo zgadlas

Gość maruda na 102
Serio? To faktycznie nieciekawie. Może on nie może mieć kontaktu z kobietą?

Gość Pan Pikuś
często tak bywa, że kobietom znajomym albo nieznajomym napiszę kilka słów w stylu: życzę wszystkiego najlepszego i bez powodu przesyłam wirtualny 🌻 ale zauważyłem, że kobiety bardzo podchodzą emocjonalnie do takich słów i już sobie wyobrażają, że powino być dużo więcej ale tylko po koleżeńsku życzę 'wszystkiego najlepszego' i nie bardzo rozumiem dlaczego kobiety tak bardzo emecjonalnie podchodzą do tych słów ?

Gość do pana Pikuś
to nie wysyłaj to prawda że podchodzą emocjonalnie takie już są od wiek wieków, jak faceci co nie myślą głowa tylko czym innym

Gość do loda
czemu zawsze laski tak wpadaja w panike, analizują, doszukuja sie niewiadomo czego, kiedy kolesia zwyczajnie moze glowa boli, ma sraczke albo spi..

Gość abcdefghikj
to jest dobry temat - faktycznie kobiety podchodza emocjonalniej do takich rzeczy jak faceci. Wiec jak widac nie mozna wysylac usmiechow i kwiatkow:P Jezeli chodzi o mnie to sytucja inna troche. Moze faktycznie nie mial czasu rozmawiac, jak jutro nic nie odpowie to trudno. Ale ma opis teraz: byc otwartym na rozmowe... nie kumam;)

Gość abcdefghikj
do: do loda - a moze masz racje?:) ale to sie odpisjue cos, bo taka durna kobieta pozniej mysli.

Gość do--do loda
a facetowi tak ciężko zostawić wiadomość na gg ?nawet jak boli głowa , to chyba nie umiera ???

Gość abcdefghikj
analizujac doglebniej - moze niepotrzebnie zaczelam to rozkminiac, moze faktycznie byl zajety tym bardziej ze ciagle mu status sie zmienial na zw i pozniej znowu dostepny i tak w kolko. No ale nie zmienia to faktu ze powinien odpisac ze nie moze rozmawiac.

Gość cvjbyvycewxv gbnk

Gość abcdefghikj
jaaa i wlasnie sie udostepnil:O ide chyba spac bo jakos dziwnie wkurza mnie ta sytuacja nie wiem czemu

Gość jest juz super
;)