Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamek

dopiero co skończyły się Święta...

Polecane posty

Gość załamek

i miałam sie polepszyć od tego czasu już, a ja od wczoraj już oszalałam można rzec. Nawet - od poniedziałku wieczorem dostałam kłów słuchajcie. Dziś wstałam - znowu czuję , że wszystko mnie boli - głowa, zołądek. Nie wiem czy to STRES czy to STRACH. Czy mozna ze strachu dostać takich bólów? Cały żołądek mam obolały :( Normalnie jestem chyba opętana :(

Oczywiście, że można. A masz przed sobą sytuację, która jest dość stresująca wręcz przerażająca?

Gość załamek
Powiem wam wczoraj napisałam trochę e-maili. Ja naprawdę nie jestem złą osobą, ale ja tu wariuję wśród tych mend psychicznych, które mnie otaczają i nie mam nawet możliwości wyizolowania się. Nie wiem też co dalej, nie wiem w jakiej jestem sytuacji. Widzę tylko ZERA wszędzie ludzkie i moje bezrobocie... zmarnowane 10 lat życia i tę wściekłość , że przez oszustwa rodziców nie wyjechałam 10 lat temu bo nie było pracy w zawodzie dla mnie i tyle. Bogate małzeństwo też się nie kroiło i nic więcej nie pozostawało. A teraz? Rzygam wszystkim. Naprawdę :( Najchętniej bym umarła i została...wampirzycą.

Gość wkurwiona zdzirsonówna
witam w klubie:o ale spoko, co nas nie zabija, blablabla.