Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tymi mężami ?

Ja w ciąży a mój mąż ...

Polecane posty

-Nawet nie wie który to tydzień -Pokazuję Mu zdjęcie USG a On tylko "ale ma dużą głowę" -4 miesiąc a Jego ojciec i dziadkowie jeszcze nie wiedzą -NIGDY NIE MA GO W DOMU. Jestem z tym wszystkim sama. Nie mam z kim o tym pogadać. Wasi meżowie też tak mają ? Mi się wydaje, że mój wcale się nie interesuje niczym. Nerwy mnie biorą...

Gość Vanessa Gawron
a ile ma lat ?

Gość ale co w tym strasznego
poza tym ze nie ma go w domu? Tak duzo pracuje? Czy imprezuje wieczorami? Bo reszta to nic zdroznego :D

Pracuje, obskakuje kolegów bo nie potrafi odmówić pomocy. Ja się Go pytam który to tydzień a on myśli, myśli i mówi, że dziewiąty :o

Ma 29 lat.

Gość ale masz kurna problem
a co ma szczebiotać i się podniecać ? nie on będzie rodził i nie on będzie się opiekował to nic dziwnego że ma to w dupie

Gość blue c
w 6 - 7mcu , kiedy maleństwo będzie kopać, to sie zacznie orientować, teraz to dla niego abstrakcja ;)

Gość Babka Jaga 31mk
moj tez sie zbytnio nie ekscytował :/ tyle ze był w domu , nie chodził po kumplach i zawsze mogłam liczyc na niego, ale jak maluch sie urodził to dopiero zrozumiał ze ma dziecko :)i jest super tata

Gość ale co w tym strasznego
to ja sama nie wiem ktory tydzien :D Zreszta z moich obliczen inny byl, a inny z lekarskiej. Ja sie w miesiacach orientuje, tygodnie za szybko mijaja :P

Gość teściuchna to ja
nie chce zapeszać:D

Gość no lament
chciałaś mieć dziecko to masz a facet to tylko zapładniacz, jakby jemu hormony na mózg padały toby się zachowywał tak jak Ty, ale faceci w ciąży nie bywają, więc nie zachowują się jak kobiety niby czego byś chciała ? chciałabyś by z momentem ujawnienia dwóch kresek na teście facet był przywiązany do Twojego brzucha jak rzep do psiego ogona ? jeszcze dziecka nie ma a już mu żyć nie dajesz...już widzę jak go osaczysz tymi smoczkami, butelkami, pampersami jak już urodzisz tę poczwarę

Gość mój
do tej pory widzi dzieci kiedy chce. a bardzo je pragnął. :( ale tez wiem ze one bardziej mnie kochają i to jest piękne

Gość zrozum laska
facetowi mózg nie zamienia się w wodę gdy tylko partnerka spodziewa się dziecka... życie toczy się dalej, nadal jest praca, hobby, kumple.... to że Tobie ciąża przewróciła świat do góry nogami nie znaczy że partner czuje i myśli identycznie