Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akat

wózek twister firmy Prampol- proszę o opinie

Polecane posty

Gość akat

witam, przymierzam się do zakupu wózka wielofunkcyjnego.. termin mam na lipiec.. podoba mi się Twister firmy Prampol, w realu wygląda tak samo jak na zdjęciach u producenta, wydaje się ok www.prampol.pl/index.php?pagec=twister_fots00&text=twister_txt&page=deep&thumb=twister_thumb Czy ktoś z Was korzysta z tego wózka lub słyszał o nim jakieś opinie???? dziękuję za pomoc w zakupie ...

Gość Aga - zadowolona
Używam go od 5 miesięcy - dla mnie super po warszawskich niezbyt dobrze odśnieżonych chodnikach sprawdzał się świetnie - bardzo stabilny i zwrotny. Dla mnie ma jeszcze jedną bardzo dużą zaletę a mianowicie mieści się do bardzo wąskiej windy (szer 59cm) wszystkie inne które oglądałam miały 60 i więcej szerokości i musiałabym zdejmować koła. Zainteresowanych z warszawy i okolic zapraszam na ul. Puławską 134 jest tam mały sklepik gdzie można obejrzeć go na żywo.

Gość gość
Hej, podbijam temat. także planuj ę zakup wózka firmy Prampol tylko nie jestem do końca zdecydowana na twistera... Myślałam nad jakąś spacerówką. Ktoś coś/