Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escape meeeeeee

Wyrzucilam go z domu

Polecane posty

Gość escape meeeeeee

nie po raz pierwszy, moze z dziesiaty. Wkurza mnie w nim wszystko a za chwile nie wyobrazam sobie zycia bez niego...dzis znow jest dobrze, ale nie wiem czy zwiazek przetrwa jezeli jego podstawa jest to ze boje zostac sie sama.... a go kocham, ale jakby to powiedziec duzo rzeczy mi w nim przeszkadza... na poczatku to wszystko bylo nieistotne a dzis po trzech latach okazuje sie, ze opadly różowe okulary i on wcale nie jest taki jakim chciałabym, żeby był... mam za malo czulosci, seksu... jemu juz tak bardzo nie zalezy żeby sie starac, przyzwyczail sie a ja czuje sie po prostu olewana...

Gość nic z tym niee zrobieee
Ja mam to samo.Tez go 2 tyg.temu wyrzucilam.I tak sie unisol ze odszedl na zawsze.Nie jestesmy juz razemi nic nie wskazuje na to ze do siebie wrocimy.Choc mamy znikomy kontakt.Tak jak wczoraj.Dzwonil do mnie a ja nie odbieralam telefonu wiec przyszedl do mnie do domu.

Gość escape meeeeeee
wiesz ,że ja robilam to nie raz, tylko, że jemu chyba zalży na mnie skoro nie odszedłjednocześnie jak proszę np o seks to jest zmeczony wiecznie... :/ Wczoraj to juz zalamka.. chciałam sie z nim kochac , jestem przeziebiona to on na to, że za pare dni. Jednak to ze jestem chora nie przeszkodzilo mu dzis rano na szybki, trwajacy niecała minute numerek... :(

Gość escape meeeeeee
wiesz ,że ja robilam to nie raz, tylko, że jemu chyba zalży na mnie skoro nie odszedłjednocześnie jak proszę np o seks to jest zmeczony wiecznie... :/ Wczoraj to juz zalamka.. chciałam sie z nim kochac , jestem przeziebiona to on na to, że za pare dni. Jednak to ze jestem chora nie przeszkodzilo mu dzis rano na szybki, trwajacy niecała minute numerek... :(