Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zeby rodzina???

Moja rodzina sądzi, że jestem dziwką :/

Polecane posty

Gość ale zeby rodzina???

Znalazłam dobrą pracę (dorywcza), zaczęłam sporo zarabiać. Odpaliłam rodzicom drogie (jak na studencką kieszeń) prezenty, to samo dziadkom. Wczoraj kiedy podniosłam słuchawkę telefonu usłyszałam, że rozmawia mama i babcia. I co...? Usłyszałam w niej, że się prostytuuję, bo to jest niemożliwe :O Nigdy nie czułam się tak "upokorzona", i to ze strony rodziny :O Mam ich zabrać ze sobą do pracy? W życiu nie uprawiałabym seksu dla kasy. Własna rodzina tak o mnie myśli :(

Gość ewelina318
Powiedz im gdzie pracujesz, pokaż umowę i czekaj na przeprosiny

Gość kikuu
a gdzie pracujesz??

Gość ale zeby rodzina???
To smutne, że muszę im to udowadniać. Jest mi cholernie przykro, że w ogóle przyszło i coś takiego do głowy

Gość ale zeby rodzina???
To smutne, że muszę im to udowadniać. Jest mi cholernie przykro, że w ogóle przyszło i coś takiego do głowy

Gość ale zeby rodzina???
Najbardziej dochodowe mam obecnie sesje zdjęciowe, pozuję do zdjęć. Poza tym hostessing, itd.

Gość te z bym chciala
sporo zarobic, chociaz dorywczo...

Gość binho
a co to jest za dorywcza praca jesli moge wiedziec ? i jestes na dziennych czy na zaocznych, co w gole studiujesz?

Gość ale zeby rodzina???
HerbacianaRóża, niby tak, ale chyba mnie rozumiesz... Ktoś, kto Cię wychowywał i kto zna Cię najlepiej ma takie myśli... :O

Gość w tym lajwrumczat
opis stanowiska: konsultantka online leze qrwa :D

Gość ale zeby rodzina???
Binho, nie chcę tu zbyt dużo pisać :) O pracy pisałam wcześniej, studiuję dziennie

Gość rozwarta macica
No i prawde powiedzieli i to cie boli qrewko.

Gość binho
aha , sorry nie czytalam akurat tego Moze maja ku temu jeszcze inne powody , z reszta przeciez z sesji sie dlugo nie wyzyje, a poza tym moze sesja , ile Ci daja za takie sesje i czy sa to jakies powazne propozycje ?;/ a hostessa to raczej w okresie letnim , bo teraz to watpie ;/ nie wiem , moz enie chodiz im tylko o kwestje tego ze masz kase, ale moze jakos twoje zachowanie tez sie zmienilo, moze styl ubierania zrobi sie jakby to okreslic bardziej "dziwkarski" a nie stylowy

Gość ale zeby rodzina???
Hostessing trwa cały rok :) Raz jest więcej, raz miej ofert ale jak potrzebuję to zawsze coś znajdę. Większość pieniądzy, które do tej pory zarobiłam odłożyłam (oprócz tych prezentów). Dopóki nie powiedziałam im, ile z tego mam $$$, to wszystko było wporządku. Powiedziałam, i bach - "to nie może być zwykła praca".

Gość ale zeby rodzina???
pieniędzy*

Gość nail22
hostessa zarabia grosze, takze nie sadze, abys z tej pracy miala duzo kasy

Gość ale zeby rodzina???
nail22, może mówisz o innym mieście. Z hostessingu są bardzo przyzwoite pieniądze, ale mi chodziło głównie o sesje. Jeśli chodzi o hostessing to oczywiście zależy też, gdzie się pracuje. Domyślam się, że w supermarkecie na promocji śledzi dostaje się 8 zł/h, ale z agencji, do której należę stawki wynoszą ok 20 zł/h na targach firmowych itd.

Gość binho
nie wiem jak dla mnie swtiat hostess i tych niby modelek, jest bardzo nietrwaly i falszywy, przychodza dziwczyny normalne a potem im odbija amienaja si w puste lale, ktore tak naprawde przed tym zanim sie znalazy na tym sanowisku byly o niebo atrajcyjniejsze. A wychodza z tego jak zwykle szmaty, taka jest prawda, zaczynaja sie imprezy, chlopcy, picie alkoholu, i choc nadla uwazaja sie za porzadne to wcale tan nie ejst, bo ktos im nakladzie glupot do glowy i sam fakt, ze cos tam sie im udalo robi z nich takie cos .... minowy , ze cipe widac, szpile , dekoldy push apy, nic naturalnosci , cala gama teczy na twarzy ;/ sorry, ale to neismacznie wyglada . Potem sie dziwia ze maja takie opinie, niech se beda modelkami, ale modelka naprawde skromna to dopeiro sztuka i profesjonalizm :) pewnie tu tez jest problem moze powinnas zdystansowac z tym, i przestac sie nosic -jesli tak jest to sorry, ale sie im nie dziwie ;/ maja do tego prawo , a co kase na co odkladasz na operacje moze ejszcz emi powiesz ? ;/ sorry, ale Ty sie kobietko niszczysz . Zastanow sie nad soba , moze to, ze bylas kiedys skromniejsza bylo lepsze dla ciebie i dla twojego otoczenia, a rodzice mieli szacunku wiecej tak samo jak i znajomi

Gość ale zeby rodzina???

Gość jknlk
ty sie chyba zaczelas cofac przez to otoczenie ;/ sorry, ale masz juz tak nasrane w glowie, ze nic ci sie nie przetlumaczy , wez sie za studia, i znajdz sobie inny dorobek, bo na tym to ty zejdziesz ale na psy - serio ci mowie, jestem doswiadczona troche bardziej niz ty ;] nie zestraj sobie zycia, bskoro jestes juz na studiach to znaczy, ze masz troszke wiecej latek i powinnas zdobywac doswiadczenie w innych branzach, ktore beda cie rozwijac, i co bedziesz mogla z godnoscia przedstawic w swoim cv a nie idziesz po najnizszej lini oporu. dupa daleko sie nie zajdedzie

Gość ale zeby rodzina???
Binho, nic z tego, co napisałaś nie jest prawdą i nie wiem, dlaczego wyciągasz takie wnioski. Może warto przestać kierować się stereotypami? Odkładam na remont i samochód, nie na operacje plastyczne...

Gość ale zeby rodzina???
jknlk: "dupą daleko się nie zajdzie" Rozumiem, że wiesz z doświadczenia? Ja na szczęście nie pracuję dupą :) I nie widzę nic złego w tym, że sobie dorabiam w taki a nie inny sposób. Jestem na studiach dziennych, i taki rodzaj pracy mi odpowiada.

Gość jknlk
loo zes napisala haha targi firmowe zeczywiscie i co to cie ksztalci , z pewnoscia, dobra z takim rozumowaniem zycze ci powodzenia, machaj posladami dlaje , napewno bedziesz madra

Gość jknlk
bo jestes leniwa ;] dteltego ci odpwoada, nie napisalam, tego prosto d ciebie, ale zapwne tak ;udzie mysla ... a juz tym bardziej twoja rodzina . rob sobie jak chcesz, narka

Gość ale zeby rodzina???
jknlk, nie wiem, czy to zazdrość, czy co? Boli Cię, że sobie radzę? Nie mierz innych swoją miarą; to, ze ty musiałaś "machać pośladami", nie znaczy, że inni tak robią. A jeśli chodzi o kształcenie to kształcę się na studiach. Jestem na pierwszym roku i pracy w branży nie znajdę.

Gość ale zeby rodzina???
Jestem leniwa? Jeszcze raz powtarzam, nie mierz ludzi swoją miarą :P Mam zapieprz na studiach, to mi wystarczy ;)

Gość buh buih
wybacz ale tez mi ciezko uwierzyc ze za hostessowanie zarabiasz takie pieniadze. co do rodziny - przeciez nie nazwali cie dzi*** czy ku***? mama w rozmowie ze swoja mama wyrazila zaiepokojenie. jesli chcesz porozmawiam z mama na spokojnie. powiedz ze niechcacy uslyszalas co mowila babci i ze zabolalo cie to.