Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski_Marcin

3 razy w ciągu dnia to dużo czy mało ??

Polecane posty

Gość Ciekawski_Marcin

Kochałem sie z Swoją Kobieta 2 razy w ciągu dnia i 1 raz w nocy (srednio po 1 h stosunek - 3 razy wytrysk) Pozniej chcielismy 4 raz ale niestety mój penis odmówil posłuszenstwa...MImo starania partnerki.. Czy Waszym zdaniem to mało czy może byc ?? Prosze o normalne komentarze :)

Gość tu życie jest weselsze
nas ostatnio nawiedziło że w ciągu doby zrobiliśmy to 7 razy,,,,,,,

Gość melaniapanna
tak sobie, zależy jak często się widzicie. Bo jak codziennie i codziennie trzy razy to dużo. A jak raz na jakiś czas, np tylko w weekend to tak sobie. Jak się widywałam z moim lubym na studiach tylko w weekendy to w ciągu dnia kochaliśmy się trzy razy, w nocy raz lub dwa. i tak przez dwa dni:) A teraz różnie, już tak fajnie nie jest:(

Gość Ciekawski_Marcin
Widzimy sie dosyć czesto, ale Kochamy sie w sumie tylko na weekendy i to nie w każdy.. ale nie raz 2 dni z rzedu albo i 3. Mam 20 lat.. mi sie wydaje ze to troche malo...

Gość Ciekawski_Marcin
widziemy sie dosyć czesto ale Kochamy sie tylko na weekendy ( i to nie w kazdy) dodam ze masturbuje sie.. (srednio co 2 dni - jeden raz) Myślicie ze gdybym skonczyl z masturbowaniem sie mogłbym wiecej razy i mialbym mocniejsze zwody ??

Gość Ciekawski_Marcin
:)

Gość poświąteczna
Według mnie malutko